Dagens Julekalender - 6. Dec


Dagens Kreative Indslag
Har du brug for en sjov og hyggelig juledekoration i år? Hvorfor så ikke lave nogle glas med syltede nisse rumper? *Hehe* Det er noget jeg har hørt om før, men har ikke selv lavet nogen, så da min mor var igang med at lave nogen, så benyttede jeg mig af muligheden for at tage billeder af processen og lave en lille video over det. :D Det er en super sød og hyggelig måde at lave en dekoration på. Sådan et par fyldte glas samt nogle lys og lidt kogler, så har man en super fin og simpel dekoration. :D

Her får I billederne af processen. Har ikke skrevet tekst til den da den er ret simpel, men det I skal bruge er følgende:
* Nylonstrømper
* Vat
* Sytråd og nål
* Valgfri fyld (Anis, nelliker, kanel osv)





Dagens TV-Julekalender: Nissebanden i Grønland
"Oppe i Grønland ser julemanden to stjerneskud støde sammen på nattehimlen. En gammel grønlandsk legende fortæller, at to ønskesten ved denne hændelse vil falde ned fra himlen og lande i ødemarken. Hvis man finder de to ønskesten og slår dem mod hinanden, kan man ønske sig alt hvad man vil. Legenden advarer dog samtidig, at det let kan gå galt, hvis man bruger stenenes kræfter.

Julemanden må drage af sted for at finde de to ønskesten, inden de lander i de forkerte hænder. Han beder derfor Nissebanden om hjælp til at passe hans værksted og tage sig af produktionen af julegaver, mens han er væk. Nissebanden rejser til Grønland, hvor de blandt andet møder drengen Inuk og søløven Luffe.

I den lille sydsjællandske by Holme-Olstrup har sognerådsmedlemmet Fiffig-Jørgensen fået en ide. Indbyggertallet i byen er faldet kraftigt, og for at vende udviklingen, vil han forsøge at få selveste julemanden til at flytte til byen.

Efter at julemanden i lang tid har ignoreret Fiffig-Jørgensens henvendelser, får han nys om de magiske ønskesten i Grønland. Han rejser nordpå for at finde stenene, så han kan ønske sig selv at blive julemand. Men som legenden advarer, går det helt galt for Fiffig-Jørgensen, da han bruger stenene."



Køb Årets Julegave 2013 på Coolstuff.dk

English version:
Here's a fun little tutorial on how you make some "Pickled Pixie Butts". :D

2 kommentarer:

  1. De er da søde... Da du nævnte det første gang på din blog, var jeg mega nysgerrig..
    Det er en rigtig sød ide... troede de havde en funktion, men de er hyggelige i sig selv som pynt.. :D
    Super sød video... <3

    SvarSlet
    Svar
    1. *Hahahahah* Ja det er en lidt mærkelig ting når man ikke helt ved hvad det er, men ja den er totalt hyggelig at have stående :P

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)