Dagens Jule Gæst - Hejdi


Jeg hedder Hejdi Norup, jeg er 23 år og bor i Odense. Pt. er jeg i arbejdsprøvning i Toys’r’us.

Julen er for mig den bedste tid på året. Jeg glæder mig sådan hvert år til hyggen, glæden, stemningen, ja alt. Jeg går ikke så meget og gaver, men jeg kan godt lide at finde noget, som jeg synes dem jeg holder af, skal have i gave. Så er jeg ligeglad med om de egentlig ønsker sig det. Vi holder altid klippe-klistre dag, med en masse mennesker vi holder af. Vi køber juletræ sammen og vi holder jul hjemme ved min mor. Den 25. står min mor altid i køkkenet, hvor hun laver leverpostej, sylte og andre ting, til vores julefrokost, som altid bliver holdt den 26. december. Jeg vil meget hellere have jul end fødselsdag, fordi julen ikke bare handler om en person. Det er hjerternes fest. Julen handler ikke om gaver, slik eller silkepapir - den handler om dem vi elsker og de hjerter vi glæder. Jeg håber i alle får en god jul. :) ♥

Jeg vil rigtig gerne dele en juleting med alle herinde på Gizmo’s blog, da jeg synes det er en super ide hun har fået og så synes jeg selv det er en god ting jeg vil vise/fortælle om. :)

Da jeg var helt lille havde vi en tradition, om at mine forældre pyntede vores juletræ d. 23. december mens vi sov, så vi vågnede op til et stort smukt juletræ! Det var noget af det, jeg glædede mig mest til om morgen juleaftensdag.

Noget af det vi altid havde af julepynt er faktisk en DIY, som jeg gerne vil dele med jer andre. Det er så også smartest at lave en ny hvert år, da den nok ikke overlever at ligge med en masse andre ting gemt væk i et helt år! I ved at mange har f.eks. en snor med Dannebro flaget hængende, nogle har guirlander, nogle har glitterstas osv. Det vi havde hjemme ved os var blandt andet popcorn. Ja i læste rigtigt – popcorn! Det er også en smart ide til dem som måske lige er flyttet hjemmefra, men synes julepynt til juletræet er for dyrt. Eller til dem, som gerne vil være lidt kreative og lave noget, som det ikke er alle der har. Dette er noget MEGET billigt julepynt og for mig er det jo en meget normal ting at hænge på. :) Mange putter jo også pebernødder og sådan i kræmmerhuse, så det er ikke så underligt med noget spiseligt at hænge på. ;)

Min familie har dog ikke rigtigt haft det hængende i mange år, da det var min far, som gerne ville have det på. Men jeg ved, at når jeg skal have mit helt eget juletræ, så SKAL jeg have popcorn på.

Det du skal bruge er:
* Popcorn (bedst at købe dem som allerede er poppet)
* Sytråd
* En synål
* En saks

Meget simpelt. Og det eneste du faktisk skal gøre, det er at sætte popcorn på nål og tråd, ligesom når man lavede en halskæde med perler som lille. Simpelt hva’? Jeps! Og så bliver man bare ved, indtil man synes man har en lang nok snor til træet. Det ser fint og julet ud, da det jo ligner små snebolde man har hængende. Det kan tage laaang tid at lave, men det synes jeg egentlig ikke gør noget – bare smæk noget julemusik på. ;)

Håber i måske kan bruge min DIY, jeg vil i hvert fald gerne se jeres resultat, hvis i vælger at prøve den!

- Hejdi fra bloggen: hejdiii.bloggersdelight.dk


English version:
Guest Post from another blogger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)