Dagens Julekalender - 24. Dec


Så blev det endelig juleaftens-dag og rigtig mange har en masse at se til i dag, så dagens indlæg bærer også præg af det. Jeg har i løbet af disse 24 dage gået og optaget lidt julerier og det har jeg samlet til én video som I nu får her. Så hvis I pludselig sidder og ikke har noget at tage jer til og få tiden til at gå med, så kunne I jo sidde og se denne video. :)


Derudover så har jeg besluttet mig for at smide min - efterhånden gamle - julenovelle ind, som I så kan sidde og læse. Ja den er skrevet for længe siden og den er måske ikke helt så velskrevet, men det er lidt sjovt - selv for mig - at læse den en gang imellem. Så hvis I stadig sidder og mangler noget at slå tiden ihjel med, så kunne I jo læse den. :)

Julenovelle - Julen i Fare

Lige et lille smugkig på vores juletræ. Glæder mig virkelig til at skulle sidde ude hos mine forældre og se julefilm, høre julemusik og dufte til maden. Og så skal der virkelig bare fyldes i madsprækken når det bliver sat på bordet. *Hahahahah* Jeg glæder mig meget til den julemad, at det fatter man ikke. :D Og så står den på hjemmelavet julekonfekt også. Hyggede vi med i går. I kan lige se det her:

Nå folkens. Jeg vil slutte af for denne gang. :D Håber I har en absolut fantastisk juleaften og får en masse god mad og lækre gaver. Jeg regner med at tage kamera med, så jeg kan tage en masse billeder og filme lidt. Så det kan være I får en lille vlog i morgen også, så I kan se vores juleaften live. :D Ha' det fantastisk!

Dagens TV-Julekalender: Jul i Valhal
"Sofies mor, Tove, har igen fået nyt job i udlandet. Denne gang er det i Singapore, og det betyder, at Sofie endnu en gang skal flytte og skifte skole, hvilket hun er ved at være godt træt af. Indtil afrejsen skal de dog bo hos mormor Ragnhild, der har sit hjem i et gammelt skovløberhus.

Ragnhild er dog ikke den eneste beboer i huset. 1. salen er lejet ud til skovløberen Asbjørn og hans to børn Jonas og Emma - og de to familier har meget svært ved at enes. I sær Sofie og Jonas kommer ikke godt ud af det sammen, men det ændrer sig, da de pludselig får en stor hemmelighed sammen.

I en gammel stendysse ude i skoven møder de den lumske gud Loke. Han blev lænket med magiske kæder af de andre nordiske guder for flere tusind år siden, fordi han dræbte guden Balder, og der er han dømt til at skulle være til evig tid. Men ved at opfylde børnenes ønsker med runemagi, får han lokket dem til at løsne lænkerne én efter én.

Da Loke er fri, søger han straks at få hævn over guderne, der lænkede ham. Han allierer sig med jætterne, og indleder en kamp mod aserne. Nedtællingen til Ragnarok er gået i gang. Sofie og Jonas finder vej til Valhal, hvor de blandt andet møder Odin, Thor, Ydum og Heimdal. De slår sig sammen med aserne i kampen for at forhindre verdens undergang."
Køb Årets Julegave 2013 på Coolstuff.dk

English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)