Dagens Jule Gæst - Rebecca


Mit navn er Rebecca Line og jeg skriver dagligt på bloggen af samme navn. Jeg er en nyuddannet grafisk designer med en stor passion for det skrevne medie. Derfor er blogs blevet en stor del af min hverdag. Herudover elsker jeg at eksperimentere. Hvad end det er med madlavningen, håropsætningen eller med noget grafisk. For tiden gælder det f.eks. en masse store boligprojekter som min kæreste og jeg er i gang med at føre ud i livet. Jeg er generelt meget kreativ og nyder derfor at gøre tingene selv.

Inspiration til hjemmelavede gaver
Juletiden er over os og vi kan ikke længere komme udenom at gaverne skal købes. Jeg elsker at give gaver og at se deres reaktioner der forhåbentlig udtrykker glæde. Jeg bøvler dog ofte med købet heraf, da gaver efter min mening nemt kan blive upersonlige, medmindre man virkelig har sat sig ind i hvad personen mangler. Jeg er personligt ikke meget for at gå efter en ønskeseddel når det gælder min nærmeste familie og venner. Der er jeg nød til at stole på instinktet og finde den ultimative gave.

I år vil jeg forsøge mig med nogle lidt anderledes gaver end jeg er vant til - hjemmelavede gaver. Jeg synes ofte at vi undervurdere værdien af en hjemmelavet gave. Nogle vil måske have en mening om at disse hjemmelavede gaver er noget billigt bras, som folk giver væk fordi de ingen penge har og var nød til at strikke noget hurtigt sammen. Det er bestemt ikke min holdning.
Jeg vil i år give det et skud, fordi at jeg synes at det er den mest personlige gave som du overhovedet kan give en anden person. Jeg har derfor her nogle forslag og ideer til hjemmelavede gaver, som du kan give en du holder af.

1 - Saltscrub til badeværelset
Find et gammelt syltetøjsglas og gør det godt rent, og find så en god opskrift på nettet til en god saltscrub. Tilføj nogle detaljer på selve glasset såsom en fin sløjfe eller en ny og personlig mærkat. Din veninde, mor eller søster vil elske det.

2 - Læbepomade
Du kan ligeledes lave en lækker hjemmelavet læbepomade. Hvis du ikke ejer små glas til opbevaring heraf har jeg set nogle ret små og billige glas hos søstrene grene, som kan bruges. Find en opskrift og duft som passer lige til gavemodtageren.

3 - Kalender
Hvis du skal give en gave til f.eks. dine forældre eller en børnefamilie kunne det være en rigtig god ide med en hjemmelavet årskalender med f.eks. 12 billeder der afspejler de 12 måneder. Sæt dit eget personlige præg ved hjælp af billeder, der vil pynte fint i hjemmet. Det er om ikke andet en rigtig god måde at starte det nye år på. Disse kalendre kan købes på mange fotohandlere online.

4 - Brugskunst
Ønsker din veninde sig f.eks. nogle nye vaser kan du købe nogle i en genbrugsbutik. Køb f.eks. noget spraymaling til at shine dem op, eller hvad du nu ellers kan finde på.

5 - Oplevelse
Skab en oplevelse. F.eks. købte jeg i sommer min far en pizzasten i gave. Men det var selve oplevelsen omkring det der egentlig var gaven. Jeg havde købt alle ingredienserne til nogle lækre hjemmelavede pizzaer som vi lavede på grillen. Man kan gennemføre det med et tema med italiensk vin og et ternet dug, samt en ’gademusiker’ spillende på anlægget.

- Rebecca fra bloggen: www.rebeccaline.wordpress.com

English version:
Guest Post from another blogger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)