Buzzer Oral-B Tandbørste hoveder


Så var jeg så heldig at få endnu en kampagne hos Buzzador, og denne gang skal der testes tandbørste hoveder fra Oral-B. :D Og det er faktisk utroligt heldigt, for jeg skal faktisk have mit nuværende skiftet ud, og det er der ikke penge til, så jeg tager imod disse med kyshånd.

Troede faktisk kun det var selve hovederne man ville få, men som I kan se, så er der fulgt en speciel tandpasta med. Hvor lækkert. Ser frem til at prøve den i aften sammen med en af de tandbørste hoveder der fulgte med.

De tre slags børster der er med, er "Floss Action", "3D White" og "TriZone". Bliver spændende at se om mine skrøbelige tænder kan holde til det. *Hehe*


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)