Flettet Hårbånd - med dit eget hår


Har prøvet dette én gang før, men det var da jeg havde længere hår, men ville lige teste om jeg stadig kunne her i dag. Det kunne sagtens lade sig gøre, men hold nu op hvor måtte mit hår gerne være de der 10-15 cm længere igen, for de kunne ikke nå helt 100% over - fletningerne altså. Men det gik da nogenlunde. :D

Jeg lavede bare to fletninger - en i hver side bag øret - og så trak jeg dem over hovedet i hver sin retning og dannede derved et hårbånd. :D Pisse smart. Man kan så vælge at sætte dem fast med elastik eller hårnål.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin
"Tjen lidt penge på at se reklamer online via Eovendo - Brug gerne guldkoden: GIZMOAMH"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)