Endnu en undersøgelse er overstået


Jeg er så kvæstet efter en lang dag i Odense. Da vi kommer ind på OUH så får jeg at vide at der er 1½ times forsinkelse på. *Suk* Og vi var der i forvejen i rigtig god tid, og jeg havde ikke fået noget at spise i over 6 timer. Udsigten til at jeg ville gå i over 9 timer uden mad var virkelig ikke sjov. Men jeg bed det i mig selvom min mave ikke var helt enig med mig.

Cathrine var taget med og Hejdi dukkede også op derude. Super hyggeligt lige at sige hej til hende og så havde Cathrine også en at snakke med i de næsten 2 timer jeg var inde til undersøgelse.
Jeg kom ind og ligge på en seng hvor jeg så fik saltvand og kontrastvæske via. et drop i armen og så skulle jeg ligge der i en halv time og slappe af. Derefter skulle jeg sluge næsten 2 liter vand på endnu en halv time, og hold da op hvor løb det bare lige igennem mig. Tror jeg var ude og pisse 4 gange inden jeg skulle ind i PET scanneren. Derinde skulle jeg så ligge i en halv time også, og da der var halvdelen af tiden tilbage så skulle jeg bare meget på toilettet igen, men måtte holde mig. Men jeg siger jer jeg LØB derud da jeg var færdig. :D Tror aldrig har har været så meget under pres i en undersøgelse. *Hahahahaha* Det var skrækkeligt.
MEN! Det hjalp på det hele at den søde Hejdi havde købt en lille chokoladebar til mig og havde en cola til mig. :D Det var dejligt at komme ud til. :D Så tak søde.

Efter sygehus-besøget tog vi med vores kammerat ind og spise på Asia. Virkelig længe siden vi har været der, så det var virkelig godt, og endnu mere lækkert endelig at få noget mad med i den meget tomme mave.

Desværre kan jeg mærke at jeg allerede nu slås med maven både pga. alt det jeg fik smidt i kroppen på sygehuset, men også fordi jeg spiste så meget på tom mave. Så det bliver en virkelig lang nat, men det var det værd. Håber bare at de ikke bliver for sure når jeg ringer til Svendborg og melder mig fraværende i morgen, men lægen der undersøgte mig sagde det nok ville være en god idé. Og det stoler jeg så på.

Nå... men sofaen og Cosmo kalder på mig, så jeg vil smidt mig på langs og se om ikke jeg kan få det bedre. :) Håber I andre har haft en god mandag.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin
"Tjen lidt penge på at se reklamer online via Eovendo - Brug gerne guldkoden: GIZMOAMH"

4 kommentarer:

 1. Det var rigtig hyggeligt at få snakket sådan rigtigt igen! Glæder mig til næste gang <3 og det var da så lidt, tænkte at du VIRKELIG havde brug for lidt sukker i kroppen, så den kunne holde sig indtil i fik mad..
  Knus fra mig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også :) <3 Håber det bliver under bedre forhold.

   Slet
 2. Hej søde...

  Har virkelig tænkt på dig i dag og prøvet at sende nogle gode tanker din vej..
  Det må virkelig være ubeskrivelig hård at skulle igennem alt det, dejligt at du havde nogen med.

  Hvornår får du svaret på din scanning??

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja... /: Det er virkelig skrækkeligt.
   Fik svar i går, som du nok har læst.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)