Gør Sætningen Færdig TAG #5


Jeg kunne godt bruge noget mere varme og solskin for tiden = mere stabilt vejr. Jeg er ved at være lidt træt af, at det hele tiden skifter fra sol til regn, til sne/hagl og så til regn igen. Jeg vil gerne have mulighed for at sidde og nyde min altan når jeg kommer hjem sammen med computeren og noget blog-arbejde, eller med en bog. :) Kunne virkelig være klasse.

Kunne jeg dog bare snart tage mig sammen og få blandet en god grå farve til detaljerne i træerne på væggen, så jeg kunne komme igang med at færdiggøre den. Selvfølgelig vil det så derefter irritere mig, at resten af stuen mangler maling, men... tja. Det kommer forhåbentlig også snart. Men den væg ville virkelig være lækker at få færdig. :)

Jeg har brugt meget tid på, at bekymre mig om mit sygehusbesøg på mandag. Jeg er simpelthen et nervevrag når det kommer til mine timer i PET scanneren. *Suk* Jeg lider normalt ikke af klaustrofobi, men hold nu op hvor føler jeg mig kvalt i sådanne maskiner, så ser virkelig ikke frem til det. Derudover så er der det faktum, at jeg igen skal have radioaktivt stof ind i kroppen og derfor ikke må være i nærheden af folk der har hjerteproblemer og gravide, fordi jeg vil rende rundt med kraftig stråling bagefter i flere dage. Dét er satme nitte, men nødvendigt hvis de skal kunne se noget på billederne.
Sidste gang blev jeg rigtig dårlig af det, så det bliver spændende at se, hvordan jeg har det efter denne gang hvor jeg skal have mere end sidste gang. /:

Jeg har leget meget med tanken om at finde tid til at vlogge igen. Bare en gang imellem. Det kræver en del tid og arbejde, men... savner det lidt, og der er flere der har spurgt efter videoer fra mig, så måske det snart var på tide at komme igang igen. Ikke at jeg har noget spændende at vlogge om, men mon ikke jeg kan få nogle af jer til at komme med foreslag? :)

Det der har kunne få mig helt op i det røde felt er når hverken min økonomi mentor eller jeg selv kan få kontakt til min bankrådgiver. Vi har nu brugt en måned på at skrive mails, ringe til hans telefon og der er stadig ingen af os der har fået en snert af respons, og det er sådan set pisse vigtigt. Så jeg er faktisk pænt rødglødende når det kommer til det fjols. Hvis ikke økonomi mentoren hører fra ham i morgen, vil jeg foreslå ham at vi tager ind til banken på et tidspunkt og konfronterer ham face-to-face så han ikke kan slippe udenom.

Det har været sjov at se hvor desperat mænd er lige for tiden for at få én i deres kløer. Det er især desperationen efter sex der har gjort det grinagtigt, for hvis der er noget jeg lukker af overfor, så er det når folk ikke kan tænke på andet end det. Så bliver de bare bedt om at gå videre til den næste, for det pjat gider jeg ikke. Der er meget andet end lige sex og det er dét jeg er interesseret i. Hvad der er mellem ørerne på folk og ikke hvad der sker fra hoften og ned. Utroligt så fornærmet de kan blive når man siger nej tak til sex, nøgenbilleder og at sende det samme retur. Sådan leger man altså ikke med mig. :D

Jeg savner virkelig de skønne tøseture jeg havde i min HF-tid sammen med de skønne piger. Savner vores ture til Odense hvor vi bare hyggede os helt vildt. Håber snart at jeg kan overtale en eller flere til at tage sådan en tur, for hold da op hvor jeg trænger til det. Det er så skide hyggeligt.

Jeg ønsker mig mere og mere den tattoo til min fødselsdag, og det gør mig virkelig i nederen humør at det nok ikke bliver til noget. /: Tror bare at jeg låser min dør hele den weekend og ugen efter og bare beder folk lade mig være i fred. Føler slet ikke for at fejre noget i år selvom det er en rund fødselsdag. Træls.

Jeg skal blive bedre til at sige fra. Jeg tager imod alt for mange opgaver, aftaler alt for mange møder med folk og jeg lytter ikke rigtig til min krop når den siger fra. /: Denne uge er især slem, da jeg stort set ikke har én dag hvor jeg bare kan være mig selv, og det er virkelig ikke en rar følelse. Især når jeg på mandag skal på sygehuset, og jeg ved at det kommer til at tage hårdt på mig. Men aflyser jeg nogle af de aftaler jeg har, så ved jeg at nogle af dem tænder fuldstændig af, så... bliver nødt til at tvinge mig selv igennem denne uge og bare få mandagen overstået. /:

Jeg har kunne blive helt varm indeni når sponsorer har rost mig for mit arbejde og gerne vil have at jeg laver mere for dem. Det er dejligt at have mulighed for at sprede deres budskab, samt komme med min egen personlige mening om nogle produkter og anbefale det til andre. :) Elsker den form for blog-arbejde.

Min weekend ville blive perfekt hvis jeg fik hele 2 lørdage denne gang. Har brug for den ekstra tid til alt det jeg gerne skulle nå. :P I'm a busy lady.

Jeg håber at jeg på et tidspunkt kan finde råd til at købe mig et turkort til solariet. Jeg har brug for at blive varmet op i kroppen så jeg ikke har så ondt i mine led, og jeg har brug for at min psoriasis får sig en lussing og skubbet lidt tilbage, så jeg kan få det lidt bedre med mig selv. Det er voldsomt i udbrud for tiden og det klør som en i fanden. Så håber virkelig det snart bliver muligt for mig. Også gerne fast, men... tja.. Det er desværre ikke helt billigt at være psoriasis-patient.

Jeg læser lidt igen. Jeg har haft en bog liggende i alt for mange måneder uden at komme videre med den, men nu er det altså slut. :) Jeg skal igang igen.

Jeg bruger mest af min fritid på at hygge med bloggen og serier. Det er min måde at slappe af for tiden. :) Ved godt det slet ikke kan betegnes som at slappe af, da jeg jo egentlig arbejder, men jeg elsker det og det er altså det vigtigste. :D Elsker alt det bloggen har givet mig, og jeg glæder mig til at se hvad det bringer med sig i fremtiden.

Jeg er for tiden i kæmpe søvnunderskud, så en middagslur er virkelig tiltrængt når jeg kommer hjem i dag. :P Ja mormor her kan ikke nøjes med 4-5 timers søvn om natten. :P


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Hej Anne-Mette. Du er sikkert allerede godt oplyst, tænker jeg, fordi du har været ramt af hudsygdom i (alt for) lang tid, men jeg nævner det alligevel, just in case: der er mulighed for at få solarie sponsoreret, når man har pso. Hudlægeklinikker har ofte patienter, der kommer 2-3 gange i ugen for at få taget gratis sol, og det er vist også muligt, på statens regning, at få lånt et solarie derhjemme til brug, hvis der ikke er en hudlæge klinik inden for rimelig afstand :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har forsøgt at få det sponsoreret men vil de ikke gå med til /:

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)