Nyt køb - Smukke Covers


Jeg elsker at man kan udtrykke sig selv via covers til sin mobiltelefon. Ud fra dem, kan man danne sig lidt et indtryk om hvad folk godt kan lide og om deres stil. Jeg har haft rigtig mange forskellige slags, men det ender altid ud med at jeg vælger dem der er lidt mere feminine eller enkle. Så man kan godt sige, at den feminine side jeg ikke rigtig viser via mit tøj eller andet, det viser jeg igennem makeup, smykker og tørklæder og så som her mine covers. :D

Jeg har været så heldig at få lov til at "teste" et par covers fra iTasker.dk og jeg siger jer JEG ELSKER DEM! :D

Det hvide med sten har jeg før haft i sort og i grønt til min HTC Sensation, og jeg har virkelig savnet det form for cover. Jeg elsker jo lidt bling-bling og så synes jeg bare dette er så super fint og frækt. Det sidder ret godt fast på telefonen, så man skal lige være opmærksom på at det godt kan være lidt svært at få af, men når det så sidder på, så ser det altså også bare skide godt ud.

Det med blomsterne er virkelig mit favorit. Jeg har gerne ville bare et silikone cover til min telefon, da de beskytter lidt mere end hardcase, og dette er bare så perfekt. Det går ikke kun ned over kanterne, men sidder faktisk også en smule ind over fronten på telefonen, hvilket gør at alle lanterne er stødsikre. Og så er det bare så FINT! Lige min stil og det passer perfekt til min stil herhjemme. Og ikke nok med det, men så er det med mine 2 absolutte favoritfarver - grøn og blå. :) Nej jeg har ikke helt sluppet dem, men de fylder ikke længere så meget i indretningen.

Men alt i alt, så er jeg simpelthen så glad for mine valg af covers. De vil blive brugt flittigt. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)