Nyt køb - Billigste Sko ever!


Det er ikke særligt tit at det sker, men en gang imellem er jeg heldig at finde noget i Føtex som der enten kun er én eller to ting af tilbage, og så sætter de prisen vildt ned for at få det solgt. De har flere gange haft sko liggende som var super fede, men som jeg bare ikke kunne passe og det er træls når det er fra 20-50 kr de står til når det er. MEN! I dag var jeg heldig. :D De havde en masse af disse i sølv i mange farver, men synes bare ikke rigtig det var mig, og dér hang der så lige ét sølle par i sorte.

Tjekkede størrelsen og tænkte "Måske lige et nummer for stort, men nu prøver jeg", og fandme så om ikke de bare passer perfekt! :D Normalt bruger jeg en 39/40, men de grå i 40 var meget stramme, så da jeg fandt det sorte par i 41 blev jeg bare glad. :D De sidder lidt løst, men det betyder så at jeg ikke får vabler og jeg kan have en lidt tykkere strømpe i når det er på de kolde dage. Perfekt siger jeg jer! :D Og prisen var sølle 25 kr! Dét kan jeg sku godt investere i et par sko. Så må jeg undvære det kyllingebryst en af de kommende aftner. :P

Jeg vil prøve at gå lidt med dem i weekenden og den kommende uge og se om det er en kandidat til single-kom-sammen lørdag d. 5 april. :) For hvis de er det, så har jeg stort set både tøj og sko klar til der. Mangler bare den "by-taske" som jeg har ledt efter længe og endelig fundet. Men jeg kan først købe den til maj når jeg modtager mit gavekort til den pågældende shop. Pænt belastende, men sådan er livet.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin
"Tjen lidt penge på at se reklamer online via Eovendo - Brug gerne guldkoden: GIZMOAMH"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)