Tager billeder med MyTrendyPhone


Jeg er jo lidt bidt af en gal fotograf og jeg elsker at tage billeder af alt og ingenting. Normalt bruger jeg et af mine kameraer, men når man ikke lige har dem med, så er man lidt afhængig af at kameraet i sin smartphone er rigtig godt. Mit er ikke det bedste, men det tager alligevel pænt gode billeder.

Nu har jeg jo stativer osv til mine kameraer og det har jeg altid godt kunne tænke mig til min telefon. Derudover har jeg flere steder set de der linser man kan købe til den som gør at man kan tage sjove billeder, og her kommer MyTrendyPhone.dk nemlig ind i billeder. "I billedet." *Hahahahah* Get it?! Sorry... dårlig humor, I know. :P
Igennem dem, har jeg fået lov til at teste lige netop disse to ting - stativ og linser til mobilen.

Jeg har set flere bloggere have dette stativ eller et magen til, og jeg har været skide misundelige, men nu har jeg langt om længe fået mine små pølser i et. Det står super stabilt og så kan man skrue selve "klemmen" af og sætte det over på et større kamerastativ hvis man skulle få brug for det. Ellers endda på et "abe-stativ" - et af dem man kan vikle benene fast om en stamme, gren, et gelænder osv, hvis man skulle få brug for lidt sjovere vinkler i naturen fx. Super smart altså!

Og når nu man har dette stativ så kan man jo roligt tage de transportable kameralinser i brug. :D I den pakke jeg fik med er der både en Macro, Wide angle og en Fish Eye linse med. Macro og Wide angle sidder sammen og så er Fish Eye for sig selv.

Desværre så er selve klemmen til linserne ikke så lang. Det betyder at en med en HTC One ikke rigtig får så meget glæde af disse linser. Den kommer nemlig ikke ned og sidder over linsen så den passer. Og den kan slet ikke nå hvis man sætter den på en af siderne. Derfor er linserne Macro og Wide angle ikke rigtig nogen man får ret meget glæde af, da man får sorte hjørner der er tværet ud og det er jo ikke ligefrem meningen.
Fish Eye derimod kan man godt til nød bruge, men man får en hel sort kant på, da kameralinsen på selve telefonen er så stor som den er. I kan se eksempel i bunden af indlægget på det jeg beskriver her. MEN! Hvis man alligevel skal sidde og redigere lidt i billederne og skære dem til, så er Fish Eye virkelig en sjov linse. :D
Sætter man linserne på frontkameraet så passer det helt perfekt, men nu er det jo ikke lige altid det kamera man bruger når det er. Men der når klemmen i det mindste ned over.

Redigeret - Fish Eye


Redigeret - Macro


Uredigeret Fish Eye og Wide angle

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Nyt legetøj er altid dejligt :)

  SvarSlet
 2. Du anmelder rigtig mange produkter, og jeg har tænkt over om du egentlig beholder dem efterfølgende? For gaver modtaget fra firmaer skal der betales skat af (af deres værdi). Jeg kan ikke få dette til at hænge sammen med din økonomi?
  Læste forleden om en blogger fra Sverige som havde fået en skattesmæk på 300.000 kr pga hun ikke havde betalt skat af de gaver hun havde fået i forbindelse med hendes blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg anmelder mange ting som jeg IKKE selv betaler men jeg betaler skat af det. Det er §20 man skal indberette det i, og der følger jeg reglerne 100%. Så ja jeg beholder tingene nu hvor jeg også betaler skat af dem. Og hvordan kan du ikke få det til at hænge sammen med min økonomi? Jeg betaler jo ikke for tingene med egne penge, så det har ikke nogen betydning for min økonomi.

   Bliver man fanget af Skat så er det sku folk egen skyld hvis ikke de har indberettet det. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)