"Kartellet" - Hvad synes jeg om den?


For efterhånden rigtig længe siden fik jeg et par billetter til biograf-filmen "Kartellet". Men det er først nu her at jeg har været inde og se den. Var så heldig at lige netop disse billetter kunne bruges i vores lille lokale biograf. :)

Havde set frem til at se denne film, og det fandt jeg ud af var liiiidt for optimistisk. Altså filmen var da god, men den var godt nok langtrukken. Ikke at jeg tror den kunne være lavet ret meget anderledes, men ... tja. :P Men super SUPER fed slutning på den. Det jeg synes er lidt uhyggeligt er at det stadig foregår i Danmark og ingen kan gøre en ende på det, da så længe det er muligt, så bliver det gjort.

Men er glad for at jeg ikke selv pungede ud for at se den. For det havde jeg ikke synes den var værd. Men Cathrine og jeg havde da en hyggelig aften alligevel. :P


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)