Cyste i Knoglen - Nu skal hele kroppen skannes


Jeg har virkelig forsøgt at holde humøret oppe i dag siden min tur på sygehuset. Den konsultation tog en virkelig uventet drejning. Selv overlægen dernede var lidt overrasket over resultatet fra MR-scanningen.
Da jeg kommer ind siger han at de ikke har kunne finde betændelse i mine sener, som vi ellers troede at det var. Og det er ikke gigten der driller endnu. Men det er noget helt andet og ikke særligt udbredt herhjemme. Da han sagde det sted pulsen virkelig. Jeg blev så bange. Og det gjorde det ikke bedre da han så fortæller at jeg har en cyste i min knoglemarv i fingeren og nok også har det flere steder i kroppen hvor jeg har ondt. Grunden til at han kunne se det på den scanning han lavede på mig for nogle måneder siden er fordi knoglen er blevet deform og betændt der hvor knuden sidder. Og det gør at jeg får ondt i mine sener omkring og derfor jeg får så hjernedødt ondt helt ude i fingeren når jeg fx hoster.

Det hedder et eller andet meget specielt på latin, men han siger at jeg kan risikere at knuden bliver ondartet, og hvis det hæver ret meget mere kan min knogle knække og jeg vil så sidde med en brækket finger. Jeg er så bange for at jeg på længere sigt ikke vil kunne bruge mine hænder og så kan jeg jo slet ikke have et arbejde. Dén tanke er så forfærdelig. Især fordi det kan blive værre end nu og jeg kunne dårligt nok vaske mit hår i morges, tage makeup på og det at sidde og skrive dette indlæg er så smertefuldt I slet ikke drømmer om det.

Jeg er simpelthen så ked af det, og det er først nu her det slår mig at mine fremtidsdrømme om at blive noget inden for design og grafik muligvis ikke længere kan blive realiseret fordi det jo kræver man bruger hænderne. DEM SKAL MAN JO BRUGE TIL ALT! Så har desværre igen fået et knæk.

Inden jeg smuttede ud spurgte jeg så ind til mit infektionstal, som sidste gang lå på 14, den lå nu på 54. 54!!!!! WTF!?!?!??! Der kunne jeg være sprunget ud fra 3 sal hvis ikke overlægen sad i vejen. Han sendte mig med det samme ned til nye blodprøver og har henvendt mig til en full-body-scanning i Odense hurtigst muligt. Når jeg så har fået den overstået skal jeg igen ned til ham for at høre om der er mere i resten af kroppen. Han kendte ikke engang selv ret meget til dette, så han sad og læste om det på nettet imens jeg var derinde. Det gør altså at jeg bliver bange og meget utryg når en læge ikke engang har hørt ret meget om det før. ),: Så jeg kan igen ikke gøre andet end at vente, bide smerterne i mig og ikke vide en kæft om hvad der skal ske. Det er fandme ikke en rar fornemmelse at have i kroppen. Ved ikke engang hvordan jeg skal få det sagt til min kontaktperson i morgen. Men håber noget søvn kan få det lidt på afstand. Så jeg smutter. Sov godt derude.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

 1. Ej hvor gør det mig ondt Giz :( synes fandme det er synd der hele tiden skal være en eller anden deroppe, gud eller hvem pokker man tror på, som konstant lige skal trykke sin tommelfinger ned på dig og sige "nope hun skal igennem mere".. Det er bare ikke fair!! :/
  *sender et stort knus*

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev simpelthen så ked af det og bange. /: Havde virkelig ikke regnet med den besked.

   Slet
  2. Det kan jeg da godt forstå!! :/ det er da en rigtig ubehagelige oplevelse, specielt når det er så tydeligt at de ikke engang selv rigtig kender til det. :/

   Slet
  3. Ja /: Og uheldene lader bare til at vælte ned over mig.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)