Jeg er ikke særligt god til at bruge body lotion

Jeg hader at skulle bruge så lang tid på at smøre mig ind, og så tager det en krig for cremen at trænge ind i huden, så man klistrer bare til alt. Virkelig klam fornemmelse. Derfor var jeg rigtig glad for at jeg i en goodiebox for længe siden fik en in-shower body milk, som jeg straks forelskede mig i. Den virker som en body lotion og huden føles rigtig lækker bagefter. Den er ikke så billig, men jeg bruger den så heller ikke hver dag. Men en gang imellem bruger jeg den og det er rigtig lækkert. Jeg opdagede så for nogle dage siden at den også findes i en after-sun version, så den har jeg investeret i selvom den var pænt dyr. Men nu bliver jeg utroligt nemt skoldet og det er smertefuldt. Så tænker lidt at den kunne være god, men nu ser vi. :) Kryds fingre.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)