Redder en Vildkat

I stort set alle de år jeg har gået i skole i Svendborg og årene efter, hvor jeg løbende har været hernede for at tage i biffen, på sygehuset og alm. shopping, så har jeg snakket med en vildkat og den har altid været glad og frisk, men i dag var den dvask og så ikke så godt ud. Den havde øjenbetændelse, øremider og så havde vi en mistanke om at den har været påkørt, for den bed ud efter folk der rørte den på bagpartiet. Cathrine og jeg blev derfor hurtigt enige om at jeg skulle ringe til Dyrenes Beskyttelse og få nogen til at hente den, så den kunne komme forbi en dyrlæge. Så jeg fik snakket med dem et par gange og Falck-manden og inden for små 45 min blev den lille skat hentet og kørt afsted. Vi kunne bare ikke gå uden at gøre noget. Så i dag da den havde det så skidt blev der taget en beslutning.

Der var også flere der synes det var flot gjort og de roste vores initiativ. Dog kommer de til at savne den - hvilket er fuld forståeligt - men nu får den det forhåbentlig bedre. Om det bliver som en frisk mis i naturen igen, de sidste år hos en skøn familie eller om det bliver i kattehimlen så kan det kun blive bedre.

Held og lykke kære mis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)