Burde virkelig få løsnet op i kroppen


Jeg er før blevet spurgt, hvorfor jeg ikke gør noget ved mine smerter, men uanset om man bliver henvist via lægen eller kommunen, så har jeg ikke været så heldig at få det betalt, så har måtte aflyse hvis jeg fik en tid. Jeg har simpelthen ikke kunne finde penge til det, da der skal mange behandlinger til. Det irriterer mig, fordi jeg ved at det ville hjælpe rigtig meget på mine ryg-, knæ-, skuldre- og lændsmerter. /:

Jeg har aldrig før været hos en massør og med de forskellige sportsgrene jeg har gået til da jeg var yngre, så er det virkelig dumt, for hold nu op hvor er det hele blevet stift og fyldt med myoser. Det gør så også at hver gang jeg forstrækker et eller andet eller står oprejst for længe af gangen, så har jeg voldsomme smerter i hele kroppen. Det er virkelig irriterende, men jeg har virkelig ikke råd til at gå til en kiropraktor, selvom det ville hjælpe mig ufatteligt meget. Jeg har faktisk en som nabo, så der er ikke så langt hvis det skulle være.

Vi har en personlig træner ude i Gislev, der træner både elite-sportsfolk og alm. mennesker som os der er tilknyttet derude. Udover kost og vejledning, så hjælper han også med at finde nogle forskellige måder at træne på, så det passer til én 100% så man ikke kommer til skade eller gør noget der ikke gavner en i længden. Jeg har så haft snakket med ham og har også fået lidt tips, men han sagde også til mig, at jeg skal passe på med at gøre for meget - både pga. det med mine nuværende problemer med smerter og knuder, men også fordi jeg simpelthen har for mange spændinger og myoser i kroppen. Jeg ville bare komme endnu mere til skade end det ville gavne mig. Så han bad mig faktisk også at tjekke efter nogle forskellige behandlinger som kunne afhjælpe mig med mine problemer. Men igen så er økonomien i vejen.

MEN! Når jeg en dag igen får en normal indkomst, så vil jeg bede min læge om en henvisning, og så må jeg betale mig fra smerterne. Vi kan jo ikke have at jeg ender i kørestol tidligere end beregnet. :P


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin
"Tjen lidt penge på at se reklamer online via Eovendo - Brug gerne guldkoden: GIZMOAMH"

2 kommentarer:

 1. Hej Gizmo.

  Det er altid rart at bliver æltet lidt igennem af en fys osv. :D

  Jeg har dog et spørgsmål til dit opslag.

  Du skriver "at jeg ender i kørestol tidligere end beregnet" - hvad er det der gør, at du på et tidspunkt ender i kørestol?

  Mvh. en trofast følger.

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* Det var en "overdrivelse fremmer forståelsen". :) Jeg regner ikke med at ende i kørestol.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)