Morgen chokket


Vågnede op med bankende hjerte i dag. Troede det var fredag, så da jeg vågnede op så at klokken var over 8, så gik der altså lidt panik i mig. Blev totalt rundforvirret og fløj op af sengen. Stoppede dog ret brat op, for hold da op hvor var ryggen stiv efter at kiropraktoren havde trykket lidt på den i går. Var deroppe for at finde ud af hvad han eventuelt kunne gøre for mig, og det var et super positivt førstehåndsindtryk jeg fik. Han var super flink og tog rigtig godt imod mig, og vi fik snakket om lidt forskelligt. Så jeg ser rigtig meget frem til at skulle derop igen og blive knækket godt sammen og banket lidt igennem, så min - synes han i hvert fald - MEGET stive og ømme ryg kan få det bedre. Bliver dejligt. Det bliver en lang process, men har på fornemmelsen at det bliver en fantastisk oplevelse.

Men tilbage til min morgen. :P Jeg satte mig ned i sengen for lige at sunde mig, og så går det op for mig at det jo er torsdag. For fanden da! :D Så jeg havde jo så fri i dag. Derfor gik jeg ret hurtigt i krig med rengøringen. Det går så ret hurtigt op for mig, hvor mange ting jeg ikke kan lave når jeg har været igennem min operation. Ting som at vaske op, vaske hår, tage BH/sportstop på, sætte hår og makeup osv osv osv... Der er så ufatteligt mange ting som jeg bruger begge hænder til, og min langefinger bruger jeg faktisk utroligt meget. Det er sku trist. Så jeg bliver afhængig af at jeg har en der kan hjælpe med nogle ting en gang imellem. Det er virkelig deprimerende. Men den tid den sorg.
I det mindste har jeg muligvis mine forældre og min søster ved min side, når jeg skal opereres. De har i hvert fald sagt at de ville undersøge om de kunne få fri og komme med når jeg kender datoen. Det gør det hele en smule mere trygt når jeg ved de er der i tilfælde af at der skulle ske noget, og de skulle tage en beslutning for mig.

Men jeg fik som sagt gjort rent i dag, og det er virkelig lækkert at kunne sidde nu og kigge rundt i stuen og her bare er rent og ryddeligt. Sådan da. :P Det sidste der mangler klarer jeg inden jeg går i seng, eller også bliver det efter jeg kommer hjem fra lægen i morgen.

Ser frem til weekenden. Jeg skal rigtig slappe af og nyde, at jeg ikke skal noget - andet end at jeg skal ned og fodre katte - og så håber jeg, at jeg får fikset lidt løse ender som har irriteret mig i noget tid. Nu bliver der i hvert fald lidt tid til det.

Skal I noget spændende?


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

1 kommentar:

  1. Skal hjælpe i køkken imorgen til en 60 års fødselsdag og så filmhygge søndag ;)
    Og dejligt de vil se om de kan få fri når du skal opereres!!

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)