10 Random Ting om MIG!

1: Jeg kunne faktisk have haft 2 søskende mere hvis ikke min mor tabte de to fostre. En der var 2 år ældre end mig og 2 år yngre. Så hvis vi alle 4 var kommet til så havde vi været 4. :) Men... havde jeg haft en storesøster/-bror, så er det ikke sikkert at mine forældre havde prøvet igen. Så jeg er tilfreds med at de ikke kom til verdenen, for så ville jeg ikke have haft min lillesøster, som jeg holder utroligt meget af.

2: Jeg har nu i en uge gået rundt uden min labret, og ingen har lagt mærke til det. :P Så den har ikke været så stor en del af mig alligevel, at det har nogen betydning for hvordan folk ser på mig. :D Så nu har jeg ikke længere nogen piercinger, udover dem jeg har i ørerne.

3: Jeg bider stadig utroligt meget negle. Jeg er rigtig dårlig til at have en neglefil med mig, så hver gang min negl flækker/smuldrer, så bider jeg det af. Det gør så også at jeg ofte får bidt for meget af, og så kan man jo bare blive ved. Pænt irriterende.

4: Jeg har haft utroligt mange forskellige stile. Startede ud med at være ret piget, til at blive skater. Derefter gik jeg over til at være goth og så igen den lidt mere drenget stil. Det er faktisk først her i 20'erne at jeg er gået over til at have en lidt mere piget stil igen. :)

5: Jeg har siden jeg var spæd været glad for ræve. En af mine første bamser var en ræv, og da jeg var i 10-15 års-alderen mødte jeg faktisk en ræv i levende live. Den var muligvis blevet kørt over, for den løb ikke væk da jeg nærmede mig den. Jeg fik lov til at komme så tæt på, at jeg kunne røre ved den. Først på snuden og så på hovedet og ryggen. Meget forsigtigt selvfølgelig.
For ikke at udfordre skæbnen længere, så valgte jeg at bakke væk igen, men har et dejligt minde om et personligt møde med en smuk vild ræv. Og min fascination af dem holder ved den dag i dag.

6: Jeg bliver hurtigt træt af folk, og har perioder hvor jeg ikke ønsker at ses/snakke med dem for at få en pause. Så kommer lysten til dem igen, men der er bare perioder hvor jeg skal have folk i større eller mindre doser. Jeg ved ikke hvorfor det er sådan, og det kan faktisk godt irritere mig, men... jeg er måske bare gået hen og blevet lidt sær på mine gamle dage. *Hahahahahah* Er jo 30 år nu. :P

7: Jeg er natmenneske med stort "N". Jeg bliver oftest friskere når jeg når aftentid, og det er også her jeg har mest energi og begynder at rydde op/gøre rent og selvfølgelig arbejde på bloggen. Det er dog ikke skide smart, når man skal tidligt i seng og tidligt op til hverdag. :P Træls altså. Men sådan har det altid været og det gør også at jeg sover utroligt dårligt om natten og bedst om dagen. Det er dog bare sjældent at jeg får sovet lidt om dagen for at indhente lidt søvn. Der er som regel ikke tid til den slags.

8: Jeg elsker det paranormale og jeg har en stor svaghed for serier som "Ghost Adventures", "Ghost Hunters" og "Destination Truth". Jeg tror på at der er mere mellem himmel og jord og jeg savner at mærke det paranormale i hverdagen. Derfor suger jeg alt til mig når jeg får muligheden for det, og jeg drømmer meget om, at jeg en dag kan komme med sådan en gruppe rundt og besøge hjemsøgte steder. :)

9: Synes homoseksuelle mennesker er nogle af de mest fantastiske der findes. :D

10: Jeg drømmer om at Wicca en dag bliver godkendt som religion herhjemme i Danmark. Der er så mange andre der er blevet det, så det ville være stort, hvis den en dag også blev det. Så kunne jeg dyrke det uden at nogen ville tro jeg var åndsvag.

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)