Ny Tattoo - En Permanent Ven

Så blev det endelig min tur til at få lidt blæk i huden. Jeg er så glad for min fødselsdagsgave. Ville dog ønske der var flere der havde smidt penge til den, men det var faktisk kun min kammerat der pungede ud. Er lidt skuffet, men... sådan er det jo.

Men super glad er jeg blevet for den. :D Og så bar Kakki en skat og lige gav min kløver en ekstra tur. Den var blevet så mat og kedelig, så da han alligevel var igang, så fiksede han lige den også. :D DEJLIGT!


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

 1. wow den ser godt ud.

  Det er nok det sted jeg aldrig ville få en tatto. Gør det ikke ondt at få den på underarmen? Eller er det bare noget jeg forstille mig fordi man kan se blodåre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D
   Det gjorde ikke ondt nej. Har prøvet noget der var værre. :D

   Slet
 2. Den er godt nok blevet flot søde..
  Kan godt forstå at du er glad for den.. ;)

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. JA :D Glæder mig til at se hvordan den bliver når den heler helt.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)