Bor du i Danmark's mest sexede by?

Jeg måtte simpelthen bare dele dette med jer, da jeg synes det er ret skægt. :P Nu er jeg jo medlem af en single-gruppe på Facebook, og det begynder efterhånden kun at handle om billeder med nøgen hud eller anden form for opmærksomhedskrævende indhold, snak om sex og andet useriøst. Der er ikke rigtig noget personligt i det længere, og det begynder at blive mindre og mindre vigtigt hvad man har imellem ørerne, men i stedet om hvad man har at tilbyde mellem benene. Men det er efterhånden ikke nok.

Da jeg så så denne statistik, så kunne jeg ikke lade være med at tænke på at det passer meget godt i denne situation. :D Mange singler er gået over til at bruge sexlegetøj - både som single men også i fast forhold. Vi danskere er virkelig blevet kræsne når det kommer til sex. Jeg selv inkluderet. Vi ønsker noget lidt anderledes og lidt mere frækt og spændende end bare en kedelig kønsdel, som oftere og oftere ikke kan tilfredsstille en som ønsket. Jeg har kun mødt et par stykker der kunne finde ud af at bruge deres snabel, og det er sku deprimerende at tænke på, når det er så få ud af en stor håndfuld mænd.

MEN! Der må jo være nogen derude i det lille land, som kan finde ud af det, for der er enkelte byer i Danmark hvor befolkningen er frækkere end andre. :D I kan se en top 10 liste her, og på kortet kan I også vælge at trykke på jeres egen by og se hvor langt nede på listen I ligger. Faaborg er sku lidt sørgelig med vores placering på nr. 459. *Hahahahahaha*


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

  1. Hehe, Vamdrup er nummer 334 :) synes ellers langt de fleste af dem her i byen er teenagere eller pensionister :) men selvfølgelig, de kan jo også have det sjovt i soveværeset :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)