Nyt køb - ELF produkter

Endelig modtog jeg min bestilling fra ELF. :D Jeg har virkelig en svaghed for deres produkter, og jeg håber virkelig at der med tiden vil komme et større udvalg nede i Føtex, for det er lidt træls at skulle vente et par uger på at modtage sine ting. :) Men jeg er super glad for at have fået dem hjem i hvert fald. Jeg skulle have nogle af de sædvanlige ting hjem, og så har jeg ville prøve en af deres ting i nogle år, men aldrig haft muligheden pga. udsolgt. Men nu fik jeg fingrene i den.

Der er her tale om deres Lip Exfoliator. Jeg har sukket efter den virkelig længe, da jeg slås meget med tørre læber i periode og ville derfor gerne teste denne, for at se om det kunne hjælpe mig lidt. :) Har testet den og jeg elsker den allerede. Læberne bliver dejligt bløde efter en tur med den, og jeg er sikker på at de kommer til at se meget sundere ud efter en længere periode. Virkelig imponeret.
Den koster 36 kr til dem der er nysgerrige.

En af de ting jeg så normalt bruger derfra er deres High Definition Powder, som jeg blander op med andre puddere fra forskellige brands, for at få det ønskede resultat og farve. :) Denne har jeg virkelig forelsket mig i, da den er matterede og så bliver huden bare så super lækker blød. :D Kan klart anbefales - også selvom den er i den høje prisklasse - nemlig 63 kr.

Og så ved jeg godt at jeg har utroligt mange makeup-børster, men jeg bruger gerne én børste til ét bestemt produkt, og når jeg så har flere forskellige produkter, men gerne vil bruge én type børste til dem, så vil jeg gerne have et par stykker, så jeg ikke får mixet farver og det ender med at blive kørt rundt i én stor pærevælling i ansigtet. Derfor investerede jeg også i en Blushing, Bronzing & Blending Brush og en Small Angled Brush. Den første koster små 18 kr og den lille 36 kr. Igen to børster jeg varmt kan anbefale jer.

Så jeg er super glad for mit køb. :D Nu skal der bare leges med makeup. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Der er en butik her i Århus der har nogen E.L.F produkter , ved ikke om udvalget er passende men tænkte da lige på dig da jeg så dem, butikken hedder Beautyeos.dk
  :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Føtex, Netto osv er også begyndt at forhandle ELF ting. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)