Jeg ELSKER strandlooket!

Jeg har været på jagt efter nogle fede trøjer eller tunikaer her til sommeren, men synes godt nok det er svært. Enten er de møg dyre eller også er de bare ikke særligt kønne. Jeg vil jo gerne have nogen de er lidt farve i, men jeg er super kræsen. :P Jeg kan godt lidt strand-looket, så de såkaldte "strandkjoler" bruger jeg gerne som tunika, og jeg fandt en super fed en på Esprit. Det er noget alla den både når det kommer til form, mønster og farve som jeg gerne vil have flere af. Har kun en sort en i noget meget tyndt stof, men den kan godt blive utroligt varm at have på om sommeren. Så skal altså have nogen der minder om denne.

Hvis jeg er så heldig at finde nogen, så kan jeg faktisk sammensætte et look alla det jeg har sammensat her ovenover. :D Mangler dog bare en rigtig sommertaske, men det tænker jeg at en køletaske også kan bruges. *Hehe* Og sådan en fik jeg i fødselsdagsgave. Flipflops og solbriller har jeg i forskellige varianter og farver, så der er jeg også dækket ind. Mangler faktisk bare nogle fede tunikaer/sommerkjoler, så er jeg sommer-lækker-klar. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)