Jeg smelter langsomt!

Pyyyyramider hvor er det dog varmt i dag. Har siddet nede på græsset i et par timer tidligere, og har så forsøgt at sidde og læse ude på altanen nu her, men det er simpelthen ikke til at holde ud. Damn! Jeg fungerer virkelig bare ikke med den varme her. Og det hjælper da på ingen måde at have lyst tøj på. Ihhh... Men håber fandme at jeg ender ud med at få lidt farve på min blege krop! :D *Hahahahaha* Ellers vil det ikke være fair!

Hvis vejret bliver godt igen i morgen, så regner jeg med at den står på græs-hygge igen med en bog efter min tur hos rygcentret. Men nu må vi se. :) Har også en masse praktisk der skal ordnes, så skal have fundet en fin balance i det hele.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)