I min Strand Taske

Jeg er ikke ligefrem typen der tager til stranden og ligger, MEN! Derfor kan jeg godt pakke en såkaldt strandtaske med alt det man ellers ville tage med, og så bare smide mig ned på græsset og lade som om jeg er væk hjemmefra for at koble af under solen. :P Det er i hvert fald noget jeg ser frem til at kunne - HVIS vi da i det hele taget får en god sommer. Ellers bliver det sku en smule svært. *Hehe*

Det jeg så ville smide i tasken ser I på billedet. Først og fremmest vil jeg have et håndklæde eller tæppe med - alt efter om det er på stranden eller græsset. Måske endda begge dele. Det kan jo blive varmt, og man kan få brug for at tørre sveden af.
Derudover så er solcreme og after sun også en ret stor nødvendighed. Kender mange der nægter at bruge solcreme, fordi de så mener de ikke får noget sol, men det er nok det dummeste jeg nogensinde har hørt. Man får lige så meget sol som hvis man ikke brugte det. Man bliver bare gylden i stedet for krebsrød. Det er den eneste forskel. Plus man beskytter og fugter huden.

Jeg vil selvfølgelig også tage et par solbriller med og måske endda min sommerhat. :D Yup! Fik ikke brugt den ret meget sidste sommer hvor jeg købte den, da vejret ret hurtigt blev værre. Så i år skal den i brug. En læbepromade, deodorant, myggestift og en fixspray (sådan en der giver en et frisk pust af friskhed når man sprayer den på huden). Det kan jeg på ingen måder undvære når det er så varmt.

Hvis man ikke er i vandet eller ligger og snakker med andre, så er en god bog eller iPod med musik nødvendigt. Ellers bliver det hurtigt ret kedeligt bare at ligge der. Selvfølgelig kunne man også tage sit kamera med, men det er lidt begrænset hvad man kan tage billeder af når man ligger det samme sted. *Hehe*

En anden ting der kan blive nødvendigt når man er væk hjemmefra i længere tid er drikkelse og noget at spise. Så kunne man jo tage en lille kølertaske med eller noget, eller måske den store hvis man vil være væk det meste af dagen. Så er der i hvert fald plads til en masse drikkelse samt mad og snacks. :D

Det sidste jeg så ville tage med mig, er noget jeg altid har med mig. Det er nemlig min mobil, mine nøgler og min pung. Tager faktisk ingen steder uden de ting. Så de kommer i hvert fald også med. Og måske endda en højtaler og powerbank til mobilen. Yup. :) Lidt teknologi ville være lækkert at have med sit. Powerbanken kan være nyttig hvis man som jeg blogger fra mobilen når jeg er på farten.

Det er en hel del jeg ville tage med, det ved jeg godt, men jeg vil ikke tage væk hjemmefra og stå og mangle noget. :P Så en stor strandtaske ville være lækkert, så der er plads til det hele. :D

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)