Månedens Favoritter - April


Skønhedsrelaterede
* Mest brugte makeup
Efter jeg har fået mit Brow Kit hjem fra MUA, så har jeg brugt det hver gang jeg lagde en makeup, og jeg må sige at jeg er pænt imponeret over kvaliteten. Jeg er virkelig glad for at jeg tog chancen og købte det hjem for at teste det. Alle 4 farver bliver brugt flittigt, og det vil fra nu af være det jeg bruger til mine bryn udover mine brynpenne. :D

* Lakken jeg har brugt mest
Har faktisk ikke rigtig brugt nogen lak i denne måned, men det har mest været fordi jeg ikke rigtig må bruge en op til operationen, da mine negle skal være 100% rene. Men efter vil jeg helt klart gå amok i farverne. :D

* Mine oftest brugte par sko
Der er ikke sket ret meget siden sidste måned, for jeg bruger stadig mest sneakers. Jeg har ikke rigtig haft behov for andet. Men det kan være det kommer nu hvor vejret bliver varmere og skoene skal være mindre.

* Den beklædningsdel jeg har brugt mest
Det er helt klart min koral-farvede trøje. Jeg elsker den virkelig. Jeg ville så meget ønske at jeg også havde købt den neon-gule, men havde ikke pengene til begge. Øv øv øv. Og havde der været en blå havde det jo bare været super perfekt. Men desværre. Men håber at jeg denne sommer får nogle flere lækre tøjer i nogle stærke farver. :D

* Når jeg har forkælet mig selv
Så har jeg taget nogle fridage, som jeg har brugt på mig selv. Ligget under et varmt tæppe og hygget med lidt serieafsnit eller nogle gode film. Og så har jeg bare hygget mig med bloggen for at have en masse til jer derude på den anden side af skærmene. Ja det er faktisk forkælelse når jeg tager mig tid til at hygge med min hobby.

* Har duftet mest af
Det er min nye parfume fra Yves Rocher. Den kan godt dufte ret kraftigt og sprittet, men efter noget tid på huden så bliver den bare super lækker. :D Elsker at den dufter frisk og ren. Det er lige en duft efter min smag.

* I badet
Jeg har fået brugt min In-shower Body Milk meget, og efter min skoldning anskaffede jeg mig også den i after sun-versionen, som bare har den SKØNNESTE duft! Hvis ikke det var fordi den er så dyr, så brugte jeg den satme dagligt i badet. :P

* Mit skønhedstip til jer derude
Lad jeres indre skønhed skinne igennem jeres smil og øjne. Fremhæv det smukke.


Det blandede
* Bedst sete film
Det må helt klart være "Bad Teacher". Så den ved et tilfælde på TV og jeg må sige at den er fantastisk sjov. *Hehe* Jeg skal i hvert fald have skaffet den så jeg kan hygge med den en aften hvor jeg vil se en underholdende film.

* Serie jeg især har været bidt af
Der er to som jeg især har set frem til at se de dage de har været ude med nye afsnit, og det er "Grimm" og "Star-Crossed". Grimm kender de fleste, men Star-Crossed er en ny serie. Synes da I skulle tjekke den ud. Kunne jo være den faldt i jeres smag.

* Snack jeg har cravet
Har ikke rigtig cravet noget .... udover at der har været en 2-3 dage hvor jeg virkelig har guffet ostepops. :P Det sker ellers så sjældent, så tænkte ikke det gjorde noget. :D

* Den bog jeg har slugt råt
Det er faktisk lidt pinligt, for jeg har ikke rigtig fået læst så meget den sidste måned. :P Men håber jeg får læst lidt mere i maj måned. Har i hvert fald et par bøger jeg gerne vil have læst.

* Når hjemmet skulle dufte godt
Desværre har jeg ikke så mange duftlys tilbage, så jeg må nøjes med min rumspray. Men det bliver så også flittigt brugt. :D

* Min ørehænger
Åhhh... Det er helt klart Lindsey Stirling. Hun har brændt sig fast i min øregang. Jeg er simpelthen så imponeret over det kvindemenneske.

* Det jeg har spist mest
Tun og tun i spandevis næsten. *Hahahahaha* Der har været tilbud på det i en kort periode og der købte jeg et par dåser. Så den har stået på tunmousse i rigtig mange dage i april måned.

* Bedste gadget
Det er min højtaler til mobilen. Jeg har haft nogle dage hvor jeg havde tid til at tage nogle lange bade, og der har jeg så haft mobilen med på badeværelset for at høre lidt musik. Det er så hyggeligt. Også selvom mit badeværelse ligger lige ud til trappeopgangen, så de kan høre ALT derude. Så har nok skræmt et par stykker væk med min skønsang. *Hahahahahah*


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)