Mine Online Pet Peeves

Der er mange der ikke er helt klar over hvad "Pet Peeves" betyder, og derfor har jeg valgt lige at komme med en forklaring på det, inden jeg kommer med mine egne.

"Pet Peeves" er et ord for ting der irriterer en mere end normalt er godt. Noget der virkelig kan få en til at skrige! :D Der er rigtig mange ting der irriterer mig, men nu er det kun dem online jeg skal koncentrere mig om her - hvilket gør det en smule lettere at få det skrevet ned.

1: Den første ting der irriterer mig noget så grusomt er blogs der ikke har nogen originalitet. Jeg kan ikke klare når alle prøver på at ligne hinanden og derfor blogger om præcis de samme ting.
Det er især modebloggere der gør dette. Der er virkelig intet originalt over det, og de kunne godt prøve at lave lidt flere personlige og unikke indlæg. Det andet er irritation for mine øjne.

Gider heller ikke bruge tid på modeblogs, for de siger mig ikke noget, når jeg ikke kan føle bloggeren bag de indlæg der kommer op. Sørgeligt at så mange private blogs er gået hen og blevet så..... ligegyldige.

Og herunder kan man også sætte de bloggere ind som er CopyCats helt ud til fingerspidserne, fordi de ikke kan give credit for de ting de finder andre steder eller bare sjæler med arme og ben.

2: Når bloggere smider "Sneak Peek"'s op af ting, men viser så meget af det, at det slet ikke er et smugkig længere og de derfor lige så godt bare kunne vise det hele. Gør det dog på en ordentlig måde hvis det i det hele tages skal gøres.

3: Folk der ikke kan stå inde for det de smider online og derefter fjerner al bevismateriale for at gemme deres dobbeltmorale. Det er især folk på Twitter, Facebook osv som går meget op i at gøre andre opmærksomme på, at de ikke kan klare når andre udgiver folk på nettet på en knapt så pæn måde, og så selv går hen og gør det. Og når de så får negativ respons på deres udtalelser, så benægter de og sletter alt der kan bevise det de har gjort.
Har set det blive gjort så mange gange på både Facebook og Twitter, og jeg kan ikke lade være med at grine lidt af dem, for selvfølgelig er der da nogen der når at se det de har skrevet. Stå dog inde for det, erkend du har dummet dig og undskyld over for dem det er gået ud over.

4: Misundelse bloggere imellem som går hen og bliver til hate. Det kan gøre mig så vred når bloggere begynder at hate på hinanden, og det er især når de så slår sig sammen for at gøre livet sur for en bestemt blogger. Har selv været udsat for dette, og det er noget der virkelig kan gøre mig vred.

5: Når folk på Facebook konstant deler billeder af mishandling af dyr eller mennesker. Der er sku da INGEN der synes det er iorden og derfor gider man sku da ikke at se på det hellere?!

6: Når folk på dating-sites og andre profiler på fx Facebook bruger ens billeder, som var det af dem selv. Det er pisse irriterende at få mails/beskeder fra fremmede der tydeligvis tror de har haft kontakt med en. Det er træls at skulle blive ved med at forklare at det altså ikke er MIG de har skrevet sammen med, men en der ikke tør stå inde for hvordan de ser ud. Øv hvor er det dog træls og skide irriterende.

7: Når folk liker ALT man foretager sig på nettet. Om det er tweets på Twitter, statusser på Facebook og andre ting rundt omkring på de sociale medier. Det er iorden man liker noget en gang imellem, men ikke ALT! Bliver simpelthen sindsyg. Hvad forventer de at de får ud af det? At jeg vil blive smigret eller synes bedre om dem? Tværtimod kan jeg så sige. Er på nippet til at blokere et par stykker, da der dagligt ryger likes på 100% af mine ting, og det virker ikke som om det er indholdet de synes om, men bare prøver at fedte for mig. Sorry men det smigrer mig ikke, men irriterer mig faktisk en hel del.

Ååååhhh jeg kunne komme med så mange flere, men disse 7 punkter er det der irriterer mig mest. :) Så jeg vil skåne jer for mere negativitet. :D Ha' en fortsat god dag.

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

3 kommentarer:

 1. Haha jeg gik og troede at vi skulle vise vores kæledyr frem :P Jeg har aldrig hørt om Pet Peeves. Så gik ud fra at det var et eller andet engelsk udtryk for det. Super fedt indlæg, og kan kun give dig ret i meget af det du skriver!

  SvarSlet
  Svar
  1. *Haahahahahahahhaha* Den tanke havde jeg også første gang jeg så/hørte ordet.

   Slet
 2. Hehe okay :P Jeg er glad for at jeg ikke er den eneste :P

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)