Powerbanks - Hvilken er den bedste?!

Jeg har ikke være så heldig med mine powerbanks. Den første jeg fik virkede ikke som lovet, og den anden jeg så fik i stedet har heller ikke ligefrem været en succes. Det er pænt frustrerende når man virkelig ville blive glad for at have lidt backup til mobilen med sig. Jeg har dog til en 20-30% ekstra strøm i sådan en, men det er langt fra en fuld opladning, og slet ikke til 2 som ellers er lovet. Ved ikke om det er fordi batteriet i min mobilen er 10 gange større end alle andre telefoner, men man skulle næsten tro det var tilfældet.

Jeg har så fået 2 mere hjem for at se om de ville være bedre. Den lyserøde er magen til de 2 første jeg har prøvet, og indtil videre har den kunne lade mere end de sølle 20-30%, så det er bare lækkert. Det vil ikke gøre det store hvis jeg skulle have et par stykker med i tasken, da de ikke fylder ret meget.

Den store hvide powerbank er en helt anden slags, som I nok godt kan se. Der er 2 udgange i den, så man kan lade 2 ting på én gang, men igen så lader det til at min telefon sluger ufatteligt meget strøm, så den kan ikke lade min telefon helt op. Ved ikke lige hvad der sker!?

Men den er faktisk gået hen og er blevet min favorit. Den er større, men det fede ved den er, at der er flere "hoveder" til ledningen, så det ikke kun er en type mobil der kan blive ladet. Jeg kan fx. også lade min iPod op med den, og ældre telefoner kan også bruge denne, da den type stik også er i. Det er sku da pisse smart! :D Så det er helt klart min favorit. Den kan jeg i hvert fald anbefale hvis I skulle falde over den. Også selvom jeg ikke kan få min mobil til at samarbejde med dem. *Hehe* Dumme mobil. Men hvis I har en anden end HTC One og har prøvet en powerbank, så vil jeg gerne høre om I har kunne lade jeres telefon helt op. Ville jo være rart at vide om det bare er min den er gal med, eller om andre oplever det samme. :D

Men altså, jeg kan varmt anbefale folk at anskaffe sig en af disse praktiske powerbanks, for det er da pisse lækkert at have lidt ekstra strøm tilgængeligt på farten.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)