Mine planer for Sommeren

Nu synes jeg faktisk det er ret svært at planlægge noget for denne sommer, for det kommer helt an på hvad kommunen river mig ud i. Jeg har heller ikke ferie, da jeg endnu ikke har været på kontanthjælp i et år, så har ikke ret til at holde ferie. Men nu skal jeg jo opereres inden så forfærdeligt længe, så jeg får ret svært ved at lave noget fysisk, og derfor tror jeg at der kommer et par måneder hvor jeg er ude af stand til at foretage mig ret meget.

Det er selvfølgelig pænt irriterende at det er her i sommerperioden at jeg skal opereres og derfor ikke kan tage på stranden, spille beach volly, lege vandkamp, tage til grill-fester osv, fordi jeg faktisk bliver ret meget handicappet. Selv det at tage et bad, få tøj på, ligge en makeup osv bliver stort set umuligt. Men derfor kan jeg jo bare håbe at vejret bliver godt nok til at man kan ligge på græsset og få en smule farve på sin gennemsigtige krop. Dog skal jeg også passe lidt på med det, da jeg jo lige har fået en tattoo på underarmen, og den må helst ikke få noget sol overhovedet. Så det bliver nok heller ikke så meget solbadning i år.

Mine muligheder er faktisk utroligt små, og økonomien er ikke til at man kan tage rundt i landet og besøge folk eller hygge på café eller tage på roadtrip og shoppeture. Så synes faktisk det er utroligt svært at planlægge min sommer når tingene er så usikre som de er. Så jeg har ikke nogle faste planer for sommeren. Udover at jeg selvfølgelig skal komme mig over operationen, skal igennem en genoptræning og så komme helt ovenpå igen økonomisk efter de tæsk jeg fik pga. de nye kontanthjælperegler.

Hvad med jer? Har I nogle planer jeg kan være skide misundelig over? :D

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

5 kommentarer:

 1. Åh hvor øv, jeg håber du kan få noget ud af sommeren alligevel. Måske bare nogle hygge dage med en veninde med noget grill af en art. Det plejer ikke at tage så meget på kræfterne efter en operation.
  Jeg har selv været blevet opereret for et lille halvt års tid siden, også under fuld narkose, så jeg kender følelsen af hvad du skal igennem :(

  Mine planer for sommeren bliver dog skønne, når jeg har overstået mine eksamener (Som jeg ikke glæder mig til, altså at lave) skal jeg til Irland i lidt over 1 måned og arbejde. Det bliver super fedt, håber jeg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber jeg godt nok også, for det andet her bliver surt hvis det skal fylde det hele. Det bliver dog stadig meget begrænset med mulighederne da hele hånden og armen bliver ubrugbar. /:

   Åhhhh er da slet ikke misundelig på dig! :D

   Slet
 2. Hejsa..

  Ja det bliver nok ikke helt let med den hånd, men håber det hjælper dig og at det heler hurtig bagefter..

  Vi skal heller ikke rigtig det vilde i år. Måske passe svigermors hus i en uge og måske låne svigerfars sommerhus i en anden.. Ellers plejer jeg at være ret meget ved stranden sammen med veninder og svigerfamilien.. elsker stranden..

  Så hvis du en dag keder dig og har lyst til en strandtur, så kan du jo hoppe på bussen mod Nordfyn og nyde en dag i solen sammen med mig.. ;)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber virkelig også at det heler hurtigt, og at jeg hurtigt kommer igennem noget genoptræning.
   Det må vi lige kigge på :D

   Slet
  2. Du må huske at passe godt på dig selv og så håber jeg at du får roen til at komme dig ordenligt. <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)