Ser ikke frem til arene - Kan Bio-Oil hjælpe?!

Jeg har faktisk overraskende mange ar, og det er ikke alle der irriterer mig lige meget - det skulle da lige være mine strækmærker, som jeg gerne ville have ville gå lidt væk - men jeg ved at jeg får nogle grimme ar efter operationen på min finger og i armen. Håber dog at de ikke bliver så store, men man kan jo aldrig vide hvordan de vil hele. Og jeg er ikke blevet opereret før, eller syet i, så.... jeg er simpelthen så bange for at det bliver grimt. Især fordi det er så tydelige steder som det er. Det er en skrækkelig tanke. /:

Jeg har før hørt om folk der har brugt noget så simpelt som en naturlig Bio-Olie mod ar og især strækmærker efter graviditet, og at det faktisk er noget der har hjulpet dem en hel del. Og så skulle det efter sigende være det mest sælgende produkt når det kommer til den slags hudproblemer. Det er også noget der skulle hjælpe på ujævnheder i hudnuancerne, og det problem har jeg i ansigtet pga. min psoriasis. Det kunne endda ske at det kunne hjælpe på min psoriasis også.

Har selv overvejet det til mine strækmærker, men aldrig helt vidst hvilket produkt jeg skulle købe, og når jeg så endelig har fundet noget, så har det bare været så stinkende dyrt. Men nu hvor jeg skal opereres så er jeg næsten 100% sikker på at jeg ender ud med at købe det. Igen ved jeg ikke hvorfra jeg skal købe det, men skal have fundet det billigste sted - online eller i en fysisk butik. Og det skal være snart, for operationen er nok ikke så langt væk. Skal have ringet og bestilt tid i morgen, så nerverne er begyndt at melde deres ankomst.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Kan 100% anbefale bio-oil. det lyder mærkeligt, men det virker. Jeg har brugt det på mit meget grimme ar, efter en ankel operation og det er blevet betydeligt pænere. Samme med mine strækmærker. Bio-oil er for mig et mirakel middel og alle pengene værd :D

    SvarSlet
    Svar
    1. :D Regner også med at købe det på et tidspunkt.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)