5 Ting der tiltrækker mig ved mænd

Nu er det tid til at være lidt egoistisk og tænke på det ydre hos mænd. :D Hvis man ikke skal tænke på det indre, personligheden og humoren, så skal det ydre også kunne tænde en. Jeg har valgt at fremhæve de ting som virkelig kan få mig helt op og ringe hos mænd. :D

1: Jeg er mindre og mindre til fyre der er skaldet/kronraget. Synes faktisk ikke det er så.... frækt!? Ja det er nok ordet jeg leder efter. Men jeg synes derimod at en flot hårpragt på en mand er super frækt. Så er der noget man kan rive lidt i når man skal kramme/kysse/"lege" osv. :D *Hehe* Ja jeg elsker at nusse en fyr i håret når man fx ligger/sidder og putter til en god film.

2: Ja jeg kan faktisk godt lide at mænd har lidt skægstubbe eller et flot skæg. Her mener jeg ikke de der trimmet skæg, hvor det kun er rundt om munden, eller hvor det er målt op med lineal. Det er virkelig noget jeg ikke kan klare. Hvis der skal være skæg, så skal det være naturligt og enten fjerner man det helt eller også lader man det gro lidt ud. Siger ikke at mænd ikke må trimme det, men det er ikke det jeg tænder på hos en mand. :D Det er der heldigvis andre kvinder der gør, så der er jo lidt til enhver smag.

3: Noget der virkelig kan få mig til at miste balancen og blive blød i knæene, er en mand med store smukke og smilende øjne. :D Øjenfarven er egentlig ligegyldig, men kan han fange min opmærksomhed med nogle virkelig smukke øjne, så er jeg SOLGT!
Noget der derimod slet ikke kan tænde mig, er små stikkende øjne. Nogen man skal helt tæt på for at få øje på og så de der borende ucharmerende øjne. Urgh! Bliver helt bange bare ved tanken. Og så gør det ikke noget hvis de samtidig har nogle kraftige og mørke vipper. MUMS siger jeg bare!

4: For mig er det også vigtigt at fyren har et flot smil. Her tænker jeg ikke på colgate og præcist placeret tænder. Men et pænt smil - ikke et hvor det ligner de har fået smidt en granat i kæften.
Jeg har heller ikke verdens flotteste smil, så skal ikke kræve for meget her, men derfor kan jeg godt tænde på et flot et af slagsen. Og her er det en kæmpe bonus hvis de også kan smile med øjnene samtidig og udstråle en fantastisk personlighed bag det.

5: Sidst men ikke mindst, så er der altså bare et eller andet frækt over tatoveringer. Det er ikke alle tatoveringer jeg synes er frække. Hvis de er grimme og slet ikke passer sammen, så mister de hurtigt min tiltrækning, men store flotte tattoos og måske endda nogle tekster, så er det bare win-win.

Det modsatte
Og nu hvor jeg har fortalt om ting der tænder mig hos mænd - udseendemæssigt, så kan jeg da lige hurtigt komme med nogle ting, som derimod slet ikke tænder mig. :)
Som nævnt øverst, så er små stikkende øjne klart en af de ting, som jeg slet ikke kan tænde på.
Derudover er voldsom kropsbehåring også noget jeg får det mindre godt med. Har før været ligeglad og været sammen med en der var behåret OVERALT og det gør jeg bare ALDRIG mere. Små hår i sengen, sofaen, bordene osv osv osv. Føj! Så min fyr skal helst ikke være totalt gorilla på ryg, skulder, og brystkasse. En smule på brystkassen er okay, men ikke meget.
En dårlig humor er virkelig også et turnoff for mig - og hvis det er kombineret med et grin der får mig til at krumme tæer, så kan man godt være sikker på at døren er lukket hos mig allerede der. :P
Man må ej forglemme utroskab, voldelig adfærd, barnlig opførsel, lystløgner og kvindenedgørelse.

Så ja man kan godt kalde mig kræsen, men det bliver man efterhånden når man prøver lidt af hvert og finder ud af at man ikke fungerer sammen med hvem som helst. Så jeg har nogle krav og så er der bonusser som jeg ville elske at få oveni pakken. :D

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)