Hvad jeg synes Skønhed er

Skønhed er nødvendigvis ikke noget man kan tage og føle på. For mig er skønhed rigtig mange ting. Dyr kan have skønhed via deres kropsholdning og personlighed. De kan også skabe skønhed ved at bruge naturen som deres lærred. Det samme gælder mennesker. Omgivelserne kan gøre rigtig meget. Et menneske kan være smukt på vandet, i naturen eller bare ved at være til. Dog vil jeg sige at personligheden har en rigtig stor rolle i dette emne. Derudover er skønhed også velvære. At man har det godt med sig selv og at man kan hvile i sig selv.

Jeg har lige været henne og skrive et gæsteindlæg til en anden blogger, som så poster mit indlæg på sin blog d. 1 juni. Dette har emnet "Smuk". Meget af det jeg har skrevet i det indlæg har jeg også smidt ind i dette, netop for at beskrive for jer, hvad jeg synes skønhed er. I kan se "serien" HER.

Jeg har valgt at citere mig selv fra det indlæg, for jeg har skrevet noget som jeg synes rigtig mange kunne lære af.
"Man bestemmer selv hvor smuk man er – simpelthen ved at have en smuk personlighed, et smukt indre."
- Anne-Mette Højbjerg

En smuk personlighed er alfa omega hvis I spørger mig. Jeg får tit at vide at jeg har en skøn personlighed. Jeg er sær, skør, hemmelighedsfyld, interessant og en smule mystisk. Jeg er en meget kærlig person og jeg elsker at give kærlighed til folk omkring mig. Om det er min søster, en veninde eller en helt fremmede person på gaden, så får de altid et smil med på vejen og ofte også et ønske om en god dag. Det giver en dejlig karma og det kan redde en hel dag, når man ser at vedkommende får et smil på læben og måske lidt uventet går videre med et par centimeter mere i højden pga. godt selvværd. :D
Jeg er en person der elsker at hjælpe andre, og det synes jeg er skønhed i en person når man har den egenskab. Medmenneskelighed. Det er noget jeg synes alle skulle indeholde og gøre brug af. Det giver en smuk personlighed. Min personlighed er en af de ting som folk der møder mig synes er en virkelig lækker egenskab ved mig.

Når det kommer til den udseendes-mæssige skønhed, så kan det være mange forskellige ting. Men at jeg, via nogle af de ting jeg holder mest af ved mig selv, kan udstråle min personlighed, gør at folk ser den på lang afstand. De behøver ikke at have lært mig at kende for at se min indre skønhed. For den udstråler mine øjne på forhånd. :D

Jeg er helt klart mest glad for mine øjne. Det er også dem som jeg får flest komplimenter på – udover mit smil. Elsker at jeg har lange flotte vipper når jeg smider en kulsort mascara på og med en sort eyeliner får jeg virkelig fremhævet mine blå-gule øjne.
Jeg har altid fået at vide at jeg har nogle meget flirtende øjne, og at folk kan forsvinde helt ind i dem og bare drømme sig væk, og det er da vildt smigrende at få at vide. Så det er helt klart også de egenskaber jeg bruger, når jeg får øje på en som jeg gerne vil have krogen i. Og jeg tænder også selv på nogle store og smukke øjne hos mænd, som jeg kan drømme mig væk i – så min kommende fyr skal helt klart have nogle flotte øjne.

Derudover så er der mit smil. Heldigvis har jeg forholdsvis lige tænder og jeg har nogle bløde fyldige læber til at omkranse dem. Dejligt smil får jeg altid at vide. Og læber der er lige til at kysse, og som jeg flere gange har oplevet at de ikke vil stoppe med at kysse igen. Har åbenbart magneter i dem. *Hahahaha* Men det er helt klart også en af de ting, som har en flirtende effekt hos fyrene. Ved ikke lige hvad specifikt det er, men så længe det virker, så bliver jeg bare ved med det.

Det er vigtigt at man en gang imellem fortæller sig selv at man udstråler skønhed. Det booster ens selvtillid og det er derved også nemmere at udstråle det til de mennesker der går en i møde. Så husk det alle sammen. Skønhed kan være mange ting, og det er vigtigt at man siger til sig selv at man er stuvende fuld af det. :D

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Sikke en skøn blog! :-)

  Kig gerne forbi min nye blog, det ville betyde meget ♥ -
  http://www.michelleeckert.bloggersdelight.dk/

  Knus ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker mange gange. :D Ser frem til at følge med på din når du kommer rigtigt igang. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)