De Absolut Fantastiske Tweeps!

Jeg kan slet ikke begynde at beskrive hvor fantastiske mennesker der er på Twitter, for det er virkelig overvældende.

I dag modtog jeg en overraskelses-pakke fra den søde Stubbe - og dette havde jeg ikke set komme, så det var virkelig dejligt. Hun havde læst mit indlæg om min parfume-samling og havde set at jeg virkelig savnede min "Cat Deluxe" af Naomi Campbell, og hvad gør hun så? Sender mig sådan en! Yup. I kan tro jeg havde glædestårer i øjnene da jeg åbnede kassen. Hold nu op hvor blev jeg glad! Så mange mange mange tak søde!

Jeg er så taknemmelig overfor dem der har valgt at enten hjælpe mig eller glæde mig med en lille ting. Har aldrig haft bedt om det, men hold nu op hvor har jeg virkelig været glad. Sikke dog en masse fantastiske mennesker der findes. I er sku de bedste!


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Det er jeg glad for at høre :D
    Jeg ville have skrevet noget mere i brevet til dig, men nåede det ikke, for var kommet for sent hjem. Men jeg tænkte straks på dig, da jeg læste indlægget, fordi parfumen er en, jeg selv har ejet, og selvom jeg synes den dufter godt, så bruger jeg den ikke - og så synes jeg at du fortjente den :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)