Sammen med Familien i aften

Det var faktisk meningen at jeg skulle have været ude hos mine forældre i går og grille, men vejret var ikke ligefrem med os, så vi valgte at rykke det til i dag i stedet for. Og hold nu op hvor har vi ikke fortrudt. :D Vejret har været lækkert og maden perfekt. Ja jeg har i hvert fald ikke noget at klage over. Og så besluttede vi os for at tage bålstedet frem også, og sidde ved det imens vi nød den sidste aftensol. Virkelig hyggeligt, og hold da op hvor har jeg ondt i maven af at grine. :D

Så jeg har haft en fantastisk lørdag aften. Hvad med jer derude? :) Været til karneval? Er jo slet ikke misundelig. *NOT* Men det går nok. I morgen skal jeg nemlig gøre hovedrent og have vasket tøj osv. Så det er dejligt med en stille weekend hvor man kan få ordnet en masse praktisk.

Inden jeg hopper under dynen, så får I lige lidt mobil-fotos fra min aften her.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)