Badeværelses Drømme

Hold nu op hvor har jeg dog efterhånden mange ønsker mht. mit badeværelse. Desværre så må jeg ikke lave noget om derude, da alle badeværelser skal være ens i denne rådne boligblok. MEN! Hvis jeg havde muligheden og havde lov til det, så havde mit badeværelse set helt anderledes ud end det gør nu.

Væggene er totalt smadret efter min overbo valgte at dumme sig noget så gevaldigt her sidste år, og det er simpelthen så ulækkert. Selv mit loft derude er begyndt at boble og være ulækkert. Det er så frustrerende. Så hvis jeg kunne, så blev væggene altså skrællet og der blev pudset op på nu og lagt nogle lækre hvide fliser med lys fuge. Ja jeg er faktisk en af dem, som virkelig godt kan lide den slags. Synes det er så fint. Men ja, som I kan se så er væggene nu bare kedelige og de mørke fuger er virkelig grimme. Og så hader jeg den store dumme radiator der er inde i brusekabinen. Så dumt indrettet.

Det jeg så utroligt gerne ville have her er et badekar. Jeg har altid drømt om at have sådan et. Især til de dage hvor jeg bare gerne vil forkæle mig selv med et langt bad og afslapning. Det er altså ikke helt det samme når man skal stå op. Så et lækkert badekar med bruser selvfølgelig, ville virkelig være lækkert. Det skulle så gerne være et kvadratisk et, for der er ikke plads til et alm. her på denne smalle plads.

Den anden ende af badeværelset er heller ikke noget at råbe hurra for. For det første så er vandhanen ved vasken for kort, og kan ikke nå ind over, som den normalt burde. Så man vasker faktisk hænder på kanten af vasken. Skide upraktisk. Derudover så sidder spejlet for højt, og der er virkelig dårlig plads til opbevaring.

Jeg havde selv et medicin-skab som jeg så har hængt op, og jeg købte en reol på et loppemarked, som jeg har stående ved siden af toilettet, men det er virkelig ikke sådan jeg ønsker det skulle se ud. Jeg ville virkelig gerne have nogle fikse hylder over toilettet og et højt skab ved siden af toilettet, så ting man ikke ville have fremme kunne blive gemt lidt væk. Derudover så ville jeg gerne have et lækkert aflangt spejl og en mere funktionel lampe over vasken - samt en anden vask med en vandhane der faktisk sad så man kunne bruge den. Derunder ville det være lækkert med et lille skab til ting som håndsæber, tandpasta, håndklæder osv. Nej jeg har ikke den vilde plads til disse ting, men jeg har set det kan lade sig gøre, så det ville virkelig være lækkert.

Sidst men ikke mindst, så skulle der meget noget andet gulv derud, for hold nu op hvor er det jeg har nu grimt. Det slår også store revner, så en dag ender jeg med at stå nede på underboens toilet. Ja hele bygningen er sku ved at falde sammen. :P Så havde jeg boet et sted hvor jeg måtte bygge lidt om, så havde jeg sku gjort det.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Du kan få lyse fuger, hvis ved købe en (eller 2) sølvfarvet sprittusser - og så bare i gang ;)
  det bliver dødflot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Har jeg prøvet før og det blev hurtigt grønt. Ikke kønt. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)