Blog Challenge i Juni!

Yup! Jeg gentager succesen fra sidste måned - nemlig med endnu en blog challenge her i juni. Dog bliver det ikke en der løber over hele måneden, men over 2 uger. Hvis dette er noget folk tager godt imod, så kan jeg godt finde på at lave en for hver måned i et år. :D Hvad siger I til det?

Men her i juni bliver det en 2 ugers foto challenge. :) Og I har fået nogle dages varsel, så jeg håber I er friske på at være med.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

  1. Jeg glæder mig til at følge det :)

    SvarSlet
  2. Jeg synes det er mega cool med en blog challenge og hvis du på et tidspunkt lave en mere som den du har kørt her i maj måned, kan det være jeg hopper med. Denne kun med billeder springer jeg over.. synes det er svært og lige pt er jeg ikke så god til at huske eller ha for mange faste rammer.. :D Synes dog det er kanon at du gør det og elsker at kigge med. <3

    SvarSlet
  3. Der kommer nok en i juli eller august af den samme slags som i maj :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)