Jeg vil virkelig VIRKELIG gerne prøve JorgObé's Peel Off Maske & Scrub

Efter jeg her den anden dag havde en hyggedag med Cathrine, hvor vi valgte at påføre os en ansigtsmaske, opdagede jeg at jeg kun har til en tur mere i den tube jeg har stående med den sorte peel-off maske. Øøøøøv! Jeg kan da ikke bare løbe tør! Så jeg skal have anskaffet mig en ny. Og nu har jeg jo sukket efter den af mærket JorgObé Skin Care virkelig længe, så tror altså det bliver den denne gang. Jeg har kun hørt gode ting om den, og de skulle efter sigende også have en ansigts scrub, som jeg jo elsker at bruge - altså en ansigts scrub. :D

Der er rigtig mange der ikke er så glad for at bruge denne slags peel-off maske fordi den er forbundet med en masse smerte når man river den af, men jeg elsker derimod den smerte. Så kan man mærke at man lever. *Hehe* Men huden føles virkelig også bare lækker bagefter og de fleste af de der irriterende fimrehår der er på huden kommer jo med af, så det er bare win-win. Desværre har jeg ikke haft nok til at kunne prøve det over en længere periode, men har faktisk hørt om folk der har haft færre problemer med fedtet hud og hudorme, og det er noget jeg slås meget med, så det ville altså være virkelig lækkert selv at nå til det resultat.

Det gode ved JorgObé er at det er et dansk mærke, så man ved hvad det er og man sidder ikke med et asiatisk produkt hvor man ikke kender halvdelen af ingredienserne osv, så det er virkelig et stort plus. Troede faktisk ikke selv det var dansk, så da jeg fandt ud af det, så var jeg bare så meget mere hooked på at skulle prøve det.

Så når jeg en dag har råd, så skal både peel-off masken og scrubben med hjem. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)