DIY - Lav din egen Drømmefanger


Så fik jeg langt om længe købt materialer ind til at kunne lave min helt egen drømmefanger. Og det er ikke sidste gang jeg laver sådan en, for det er super hyggeligt at sidde og nørkle med. :D Jeg har altid gerne ville have en der var helt hvid, men skulle man købe dem, så koster de alt alt for meget. Dog har mine materialer til denne også endt ud med at blive dyre, men det er fordi jeg har valgt at bruge prismer og silkebånd. :) Man kan sagtens bruge billigere materialer.

Materialerne
Det jeg har brugt til min drømmefanger ser I her. En metalring, silkebånd, fjer og dun, Kraftig garn/tråd og valgfri perler. Derudover har jeg brugt nål og tråd da mine prismer ikke havde store huller nok til at kunne komme igennem min kraftige tråd, så de blev syet på i stedet for. Dette gav mig så også mulighed for at lave den lidt anderledes. :D

Ringen polstres
Ja den ring jeg havde skaffet mig var ret tynd, og da jeg ønskede en mere kraftig en af slagsen, så valgte jeg at rive lidt stof i strimler og viklede dem rundt om. Dette gjorde det også nemmere for min tråd senere at "blive siddende", da det så var en lidt blødere ring og når jeg så strammede til, så sad det bedre fast.

Sidste finish på ringen
Jeg ville så gerne have silkebånd på selve ringen. Havde købt 3 forskellige størrelser, men valgte den tynde, da jeg synes det så bedst ud lige til denne. Jeg skulle nemlig også bruge den tynde til detaljer senere. Enden syede jeg så fast nu hvor jeg havde polstret den med stof indenunder.

"Spindelvævet" i drømmefangeren
Så blev det endelig tid til det sjove - nemlig mønsteret i selve drømmefangeren. Jeg har via et par billeder vist selve den process jeg har valgt at lave den i. Man kan selvfølgelig selv vælge hvordan man laver den, og synes selv man skal prøve at lave den personlig. Så det er bare igang. :D

Perlerne/prismerne påsættes
Så skulle mine skønne prismer sættes fast i spindelvævet. Har valgt at fordele en masse rundt så det ligner regndråber. :D Synes det er blevet så vældigt fint. :D Og det er lige mig når jeg nu er sådan en bling-bling pige.

Sidste detaljer tilføjes
Så skulle fjer og andre ting tilføjes. Jeg samlede nogle fjer og dun i "bunker" og bandt dem sammen. De blev så bundet på snor og bundet på drømmefangeren. Sidst påsatte jeg nogle silkebåndssløjfer for at give et mere feminint udtryk og færdig blev den! Er glad for resultatet. :D


Det færdige resultat:

English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

11 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet fin :D

  SvarSlet
 2. Gud, hvor er den dog fin :)

  SvarSlet
 3. Nøj hvor er den flot :-) Kunne værre spændende at lave :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes jeg da du skulle prøve :) Det er super hyggeligt.

   Slet
 4. Sejt gået! Den er blevet virkelig flot! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tark søde :) Er virkelig også glad for den. :D

   Slet
 5. jettevibeke@gmail.com2. maj 2015 kl. 17.14

  Hvor købte du ringene. Jeg har ledt længe efter sådanne til andet formål.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ringen købte jeg i en legetøjsforretning. Den medarbejder der var der den pågældende dag kunne skaffe en hjem. :) Så hvor man ellers finder dem ved jeg ikke, men er selv på jagt.

   Slet
 6. Waaaau er mega fan 😍og er selv igang nu 😅
  Ringene kan købes i div hobby bikse, Plantorama, tror endda jeg købte nogen i søstrene grene 😀 Tak for inspiration 🙏🏼❤️

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)