Gør Sætningen Færdig TAG #7

Så er det sørme blevet tid til endnu en "Gør sætningen færdig"-tag. :) Det er over en måned siden sidste gang jeg lavede en, så tænkte at det kunne være lidt sjov læsning for jer derude på den anden side af skærmen.

Jeg har brugt meget tid på at forsøge at få noget farve på min gennemsigtige hud. Men det er stort set umuligt. Ved ikke lige hvad der skal til. Bruger solcreme, men har fået et tip om at jeg kan bruge olie i stedet, men... ja jeg ved det ikke - er nok bange for at jeg så bare bliver som en stegt grill-kylling og det er jo ikke lige meningen. :P Men håber at jeg her i pinsen får mere tid til at hygge på græsset og få lidt mere sol.

Kunne jeg dog bare blive bedre til at lytte til min krop. Jeg siger det hele tiden, men jeg ved åbenbart ikke hvad jeg skal ligge mærke til når det er. Dog har jeg haft mange problemer med blødninger uden for min "periode" og det er tegn på at kroppen er stresset og ude af balance. Det er ikke noget jeg er særligt glad for, for jeg vil gerne være nogenlunde på toppen når jeg skal opereres. Jeg sover også uregelmæssigt og det er ikke sundt. Så jeg skal have snakket med en læge om det problem, for nu kan jeg ikke bare tillade mig selv at ignorere det længere. Nu må min stædighed altså stoppe!

Jeg har endelig fået fingrene i de meget omtalte BABY Lips læbepromader og jeg absolut elsker dem! Jeg havde ikke de store forventninger til dem da jeg købte dem, men jeg må sige at jeg blev positivt overrasket. For det første så føles de virkelig lækre på læberne, og for det andet så er konsistensen super blød. Jeg tror ikke jeg kommer til at bruge andet det næste lange stykke tid.

Det der har kunne hyle mig ud af den har været den besked jeg fik i onsdags. Havde ikke set det komme, og efter min mening er det alt for tidligt det skal ske. En blodprop der fører til hvertestop, genoplivning og indlæggelse. Hold nu op hvor var det ulækkert at få det så tæt på livet lige pludselig. Håber virkelig at det var dét wake-up call der skulle til. Jeg vil i hvert fald gøre mit for at undgå det så vidt muligt på min egen krop. Det er altså bare for tidligt, og jeg er ikke klar til at miste igen. /:

Mit køleskab er for tiden fyldt med en masse drikkelse. Det er faktisk sjældent at jeg har mad i køleskabet. *Hehe* Det burde egentlig være omvendt, men det er ikke tilfældet. Spørg mig ikke hvorfor det er sådan, men... tja. :P

Vejret har været utroligt blandet den sidste måneds tid. Hold da helt op man! Tror bare vi mangler en orkan og noget snevejr, så har vi da vist haft det hele. Utroligt at man kan gå fra en hedebølge-dag til en dag med regn, storm, kæmpehagl og lysregn af et tordenvejr. Det var helt vildt. Men det viser også bare at selv vi her i Danmark har fået voldsomme ændringer i vores vejr.

Jeg kunne godt bruge en dag sammen med veninderne. Tage på roadtrip og måske endda en lille mini-shopping tur. Dog er pengene ikke de store for tiden, men derfor må man jo gerne drømme lidt en gang imellem, ik?

Det der har kunne få mig helt op i det røde felt er at det åbenbart ikke er acceptabelt at være en smule overvægtig - hverken IRL men så sandelig heller ikke her online. Jeg har fået et par tilsvininger pga. min størrelse da jeg smed billeder op af mig selv slikke sol her i sidste uge, og det chokerer mig at folk skal være så grimme i deres mund for at kunne få det bedre med dem selv. Det gør mig vred og den vrede gør faktisk at jeg har tænkt mig at trodse dem og irritere dem endnu mere med billeder af min - i deres øjne - gustne krop. Ja fandme så! Hvis de virkelig synes jeg er så ulækker, så skal de så sandelig også få en grund til at holde sig væk fra min blog. :D

Jeg har drukket meget vitamin-vand på det seneste. Det er desværre ret dyrt, men jeg har været heldig at der har været tilbud på dem, så jeg kunne få et par stykker med hjem. Jeg ved ikke hvad der er ved det, som jeg er faldet så meget for, men synes virkelig bare det er lækkert, og det er blevet lidt luksus for mig, når jeg sidder og drikker sådan en. :D

Jeg skal blive bedre til at få besvaret kommentarerne på bloggen med det samme når jeg ser dem. :) Og så skal jeg helt klart også blive bedre til at kommentere på andres blogs. Jeg er simpelthen blevet så dårlig til det. Læser en masse blogs, men lige at smide en besked en gang imellem, det er jeg ikke så god til. Så det skal ændres nu. :D

Jeg læser i øjeblikket i magasiner i stedet for bøger. Ved ikke lige hvorfor det skal være så svært for mig at komme igang med en bog. Det plejer slet ikke at være noget problem, men lige for tiden så får jeg intet læst. Overvejer dog at tage den bog jeg er igang med ud til mine forældre i morgen, da jeg har planer om at skulle derud om eftermiddagen. Ved det dog ikke helt endnu, men det må tiden vise. Men derfor er det altså magasiner jeg læser i lige pt. da jeg ikke vil gå helt i stå. :P

Jeg har især grint af Cathrine det sidste stykke tid. Hold nu op hvor kan den tøs dog være blondine-dum, men det gør hende bare så elskværdig og sød. :D Og vi hygger os helt vildt sammen. Jeg er glad for at jeg har hende at dele mine interesser med. Altså alt hvad der omhandler bloggen osv. Hvor er det dog rart.

Jeg har især nydt at se hele serien "Dexter" om igen. Er så ked af at den er slut og jeg har virkelig savnet den charmerende seriemorder. Derudover så har jeg fået øjnene op for en ny serie der hedder "The 100" og jeg håber det er en af dem, der får lov til at fortsætte i mange sæsoner frem. Desværre har de lige aflyst et par stykker af dem som jeg ellers så, så håber nogle af de nye og gamle holder ved.

Jeg håber at jeg får muligheden for at besøge Egeskov Slot en gang her i sommeren. Helst på en dag hvor vejret er lækkert og hvor jeg har tid til at se DET HELE! :D Det er så mange år siden sidst, og jeg har fået at vide at der er sket rigtig mange ting derinde. Åhhh hvor ville jeg dog gerne en tur derind. Desværre så er det bare ret dyrt, men får jeg råd til et årskort, så kunne jeg altså godt finde på det. :D

Jeg ønsker virkelig snart at sponsorerne tager sig sammen og overholder deres del af aftalerne de laver med bloggerne de samarbejder med. Jeg havde ønsket at få overført min "løn" til PayPal da jeg havde noget på eBay jeg skulle have købt, men betalingen kom aldrig og jeg rykkede for den nogle gange, og nu lader det til at det bare er blevet overført til min konto. Det er sku da irriterende. Ikke nok med at jeg var ved at blive godt træt af ikke at modtage pengene, men nu er de også kommet det forkerte sted hen. *Suk* Men har da fået mine penge, langt om længe.

Jeg har kunne blive helt varm indeni når folk på Twitter eller læsere på min blog har valgt at sende lækre ting til mig. Det har aldrig været noget jeg har bedt om, så når det sker så bliver jeg bare så rørt. Bare det at folk at egen fri vilje og godhed vælger at glæde mig på den måde. Hold nu op hvor er jeg taknemmelig over for de skønne mennesker der findes omkring mig online.

Jeg er for tiden syg! Ja fandme så! Jeg har fanget mig en rigtig irriterende forkølelse. Hvad er det nu for noget? Og så om sommeren? Aih men come on altså! Og ikke nok med det, men har kriller i halsen, så det varer nok ikke længe inden jeg også sidder med en halsbetændelse. Har jeg virkelig ikke tid til. Det er lidt tid siden sidst jeg havde sådan en omgang, men det tog mig altså også over en måned at komme over. Og det har jeg ikke tid til nu.

Det har været sjov at se hvor desperate mænd er her om sommeren. Hold da op! Nu er jeg jo medlem af en singlegruppe på Facebook, og jeg siger jer at det er underholdende at se hvor lidt de kan holde sig i skindet når man giver dem bare en smule opmærksomhed. Det er som om venlighed overfor et andet menneske bliver set som flirteri nu. Jeg kan godt svare pænt tilbage og ønske personen en god dag UDEN at være interesseret i mere, men det er som om hankønnet ikke forstår det. Er det en sommervirus der er i omløb? *Hehe*

Jeg elsker at sidde ude på altanen og nyde solnedgangen. Det er så smukt og fredeligt. Fuglene synger, cikaderne snakker og vinden er lunken, men også kold. Det giver en en undskyldning for at pakke sig ind i en varm trøje og et blødt tæppe og så kan man bare sidde der og drømme sig væk. Dejligt!

Jeg har lyttet meget til vores lokale radiostation her på det seneste. Har faktisk ikke set så meget TV som sådan, men har bare valgt at have musikkanalen kørende i baggrunden når jeg har siddet på altanen, gået og gjort rent, vasket op, været i bad osv osv osv. Det er faktisk lidt hyggeligt, og jeg hørte jo radio hver morgen da jeg gik på VUC og når jeg skulle afsted til Gislev.

Jeg har følt mig bedst tilpas når jeg har fået lov til at have weekendtøjet på, have morgen-hår og bare være... kedelig at se på. :D Sådanne dage har jeg haft en del af i denne måned og hvor har det dog været rart. Jeg har rigtig kunne få koblet af, og det trænger jeg virkelig også til her inden min operation. Jeg ses med folk jeg holder af, har masser af alene-tid, tid til bloggen, tid til at sove og stene en masse serie-afsnit. Hvor har det dog bare været lækkert. :D

Jeg bruger mest tid på at bekymre mig for min operation d. 23. Ved godt at jeg er "væk" under hele operationen, men jeg er så skide nervøs for tiden derefter. Smerterne, problemerne det giver mig ved ikke at kunne bruge min højre hånd/arm. Det bliver så meget noget lort.

Jeg har haft en svaghed for søde sager på det seneste. Tror det er en kombination af at humøret ikke ligefrem er på toppen, og så det at kroppen ikke ligefrem vil som jeg vil.

Jeg holder meget af min gulvventilator lige for tiden. Hold nu op hvor ville jeg ikke kunne undvære den. Især om aftenen hvor solen har stået og bagt på vinduerne ind til stuen - her bliver som i en sauna. Så det er rart med lidt luft. Dog er det ikke for smart når jeg er syg, da det er det samme som at få træk. Men hvis den ikke står tændt, så er jeg bange for at computeren brænder sammen her i varmen.

Jeg har leget meget med tanken om at lave nogle lidt vildere looks her til bloggen igen. Det bliver dog et problem efter min operation, så hvis det skal være, så skal det være her i ugerne inden. For når jeg først har fået skåret min finger og arm op, så går der jo nok over en måned før jeg som sådan kan bruge den igen. Såå.. håber jeg finder inspiration og lysten frem her inden længe. :D

Jeg tog mig selv i at blive en smule bange for min nabo her i sidste uge. Han er så utilregnelig og jeg er ret sikker på at han drikker og tager stoffer, og når han bare kommer og hiver i døren for at komme ind og ringer på uden at vide hvorfor når man så åbner op, det er sku for ulækkert. Heldigvis så er jeg ikke den eneste han har gjort det ved her i boligblokken, og det betyder at hans far og udlejer nu bliver kontaktet. Så forhåbentlig skal han ikke bo her så længe mere.

Jeg har kunne slappe rigtig af når jeg har siddet og arbejdet på bloggen. Dog har jeg savnet lidt inspiration til indlæg, så det håber jeg at jeg kan finde det næste stykke tid. Og hvis der skulle være noget I synes der mangler, så må I gerne give besked. :)

Jeg savner min søster ekstra meget her om sommeren. Da hun boede hjemme gik vi mange ture og var ofte ude og gå til langt ud på natten. Vi gik mange ture ned til havnen hvor vi nød solnedgangen og indimellem fik en is. :) Super hyggelige tider.

Min weekend ville blive perfekt hvis jeg fik handlet ind til alle dage, kunne låse min dør og bare være mig selv. :D Har brug for en weekend alene hvor jeg bare kan lade op. Og så bliver vejret bare super lækkert, så skal nok få brugt lidt tid på græsset også. :) Bliver så dejligt.

Jeg har spekuleret meget over at prøve at date. Jeg har aldrig før været på date, men det kunne være spændende at prøve. Nu mangler jeg så bare at finde en som jeg kunne tænke mig at prøve det med. :) Det er dog først noget jeg kan beslutte når jeg har mødt nogle stykker, så når jeg er blevet opereret så skal jeg igang med at mødes med nogle søde mænd. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)