Dagens Negle - Frosted Pink

Nu er jeg normalt slet ikke til lyserød, men har på det seneste virkelig været glad for den farve til neglene. Havde faktisk kun én lys lyserød lak, men den er simpelthen så tynd og skal have så mange lag, før den dækker - men den har ellers den perfekte farve. Desværre har jeg ikke kunne finde en der var lige så lys, men det nærmeste jeg er kommet er denne fra GOSH. Den er mørkere end jeg havde ønsket, men den fungerer fint til det jeg havde tænkt med den. :) Det er farven "035 Candyfloss".
Det jeg så har gjort er at jeg har lagt en glitter ovenpå, for at få den der frostede effekt i lakken. Så den bliver lidt blålig og lilla i skæret. VIRKELIG fed effekt! Desværre retfærdiggøre billedet ikke effekten og man ser ikke helt den fantastiske farve, men håber i kan fornemme den alligevel. Den lyserøde er mørkere i virkeligheden og effekten af glitterlakken er meget tydligere. :D Den lak jeg har brugt øverst er en fra Depend med nummeret 363. Jeg elsker resultatet trods mine knapt så kønne negle. :)


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)