Livet handler om at udtrykke dig selv

Det er blevet utroligt vigtigt for mig at kunne udtrykke mig selv på mange forskellige måder. Om det er igennem tekst, det kreative eller på det personlige plan - det er lige vigtigt for mig. Elsker at jeg via min stil og mine kreative evner kan vise hvem jeg er - nemlig en farverig men også stille og hemmeligheds-/mystikfyldt kvinde. Og så er jeg jo super kreativ når jeg er i stødet til det, og jeg elsker at teste nye ting af og se om det er noget der kan berige mit liv. :D Dette er især noget der kan ses i mit hjem. Elsker at lave mine ting selv og måske endda forvandle gammelt til nyt, så det bliver mere mig. Det er min birketræs væg fx et udtryk for.

Jeg havde i forbindelse med min stilforvandling fået en stor hvid væg, og så tænkte jeg at jeg da skulle have et stort vægmaleri, og det blev så resultatet. :D Elsker den og jeg nyder at ligge i min sofa og bare kigge på den og drømme mig hen til en skøn skov fyldt med birketræer, fuglesang, ræve og hjorte. Så dejligt fredeligt. Og så er den stil og rævene jo blevet en ret stor del af mit varemærke, så det er en lidt fed måde at fuldende det på. Så derfor går jeg meget op i at alt hvad jeg har i hjemmet eller på væggene er noget jeg selv har tegnet/malet eller selv sat mit eget personlige præg på.

Billeder er også noget jeg elsker at udtrykke mig via. Om det så er billeder af mig selv og min stil, eller om det er billeder af naturen, prinsen eller andre ting, så er det noget der beskriver mit sind meget godt. Jeg tager billeder af ting som på det gældende tidspunkt inspirerer mig eller som gør mig i godt/skidt humør. Så det er en super god måde at udtrykke sig på - og som man siger, så udtrykker et billede jo mere end ord. :D Så billeder gør jeg stor brug af på bloggen her, og det er også noget jeg selv elsker at kigge på på andre blogs rundt omkring på nettet.

Selvfølgelig er det skrevne også en stor del af min måde at udtrykke mig på. Elsker at sidde og skrive. Få sætningerne til at passe sammen - få lidt et twist ind i det, så det bliver "min" stil og måde at skrive på. Elsker at kunne beskrive de ting der farer rundt i skalden på mig. Det er dog ikke altid nemt at få det ned på skrift, men bare det at udfordre sig selv og prøve alligevel, det er en spændende opgave. Det gør så også at man imens man sidder og kæmper med det, så dukker der andre ting op, og det kan give lidt ekstra spice.

Min personlighed skinner også rigtig meget igennem her på bloggen - bla. ved at jeg er så åben, sårbar og ærlig. Jeg kan ikke se hvorfor man skal ligge låg på ting, som er så naturlige for os mennesker, og kan ikke se hvorfor man skal pakke alting ind i vat. For livet er jo ikke en dans på roser. Der er en masse torne man bliver stukket på, og de er altså også en del af livet og ens udvikling og som gør en til den man er. Så hvorfor ikke bare være ærlig og åben om de ting? De findes jo hos alle!

Så derfor er jeg glad for at jeg via min blog har mulighed for at udtrykke mig selv på alle disse måder. Man udtrykker sig selv på mange måder hele livet igennem, og min blog er så det sted hvor jeg på skrift, via billeder og video får det samlet og gemt så jeg kan gå tilbage og se hvad jeg har været igennem. Ikke alle tager den chance, men jeg synes det er rart. Det minder mig om at jeg er et menneske med mange følelser, oplevelser og udtryk.

Livet er din chance for at vise verden hvem du er. Livet er dit udtryk.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)