Hvad jeg købte til Faaborg By Night

Fik lidt med hjem fra det hyggelige "Faaborg By Night" i går. Elsker når byen vælger at holde længe åben så man kan nyde aftenen derinde. :D Og så er byen jo fyldt med skønne mennesker. Og den dag/aften skrev jeg om i går, så hop endelig tilbage for at læse det, hvis det er.

Men som sagt, så fik jeg disse ting med hjem. I Matas havde de tilbud på 3 lakker til 100 kr, så købte selv disse to og så lagde jeg ud for Cathrine da hun fandt en hun virkelig gerne ville have. :) Så derfor har jeg kun 2 her på billedet. Elsker den brunlige bordeaux lak, da det er den farve jeg går mest med om efteråret og vinteren, og den sorte med struktur synes jeg bare er lidt fed og anderledes. :)

Derudover så fik jeg fingrene i et termokrus i Imerco til 50 kr, som normalt koster 200 kr. Dét er sku iorden. :D Og nu har jeg testet et par stykker efterhånden og har ikke været helt stor fan af de andre billige, så håber dette er fantastisk. Skal helt klart testes her en af dagene - også selvom vi er i sommeren, men når vejret er skidt, så kan man jo godt nyde en kop varm kakao, ik?! :D

Sidst men ikke mindst, så var vi forbi en butik nede for enden af gågaden. Og heldigvis havde de også tilbud i går. :D Så i Tøjtøserne fik jeg et par bukser til 200 kr der normalt koster 400 kr. Sådan! Har kigget på dem nogle gange når jeg har været dernede, og har virkelig gerne ville have dem, men aldrig fået dem købt. Og nu hvor de var så billige, så kunne jeg altså ikke stå for fristelsen. Det eneste problem med dem er dog at jeg synes de sidder sjovt i livet (de er lidt for store), men de passer i benene. Røven føles også lidt sjov, men er sikker på at jeg nok skal vænne mig til det, og når de bliver lagt ind i livet, så passer de også der. :D Så det kan ske det er mine nye "gå-i-byen"-bukser. :) Eller måske bare til lidt pænere brug. For lækre det er de altså, og så er jeg vild med stoffet!

Så alt i alt så synes jeg at jeg er kommet hjem med nogle lækre ting. :) Og for at det ikke skal være løgn, så fik jeg 2 toppe i Føtex til 35 kr stykket. Så jeg er glad. :D Det var en dejlig fredag!


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)