Birketræs Kasser


Disse har virkelig været længe undervejs. Det var noget et firma ville prøve at teste, for at se om det var noget de skulle have i sortimentet, som folk kunne bestille, men de har haft mange problemer med at få printet til at passe på kasserne. Dog lykkedes det dem til sidst, og det er så den kasse jeg har fået hjem. Den anden løsning de så ville prøve var folie. De sendte mig så noget med hjem, og en ny kasse. Det var ikke helt nemt at få foliet på, men synes nu alligevel at resultatet er blevet meget godt.

De har besluttet sig for ikke at sælge dette, så derfor bliver det ikke noget jeg kan anbefale jer, men jeg er nu meget glad for at jeg fik det hjem, da de ikke skulle bruge det, og nu kan bruge det til alt mit lort i reolen. :D Kasserne er overraskende store, så der kan være rigtig meget i. Og så er jeg glad for at jeg valgte de skulle teste med mit birketræ-tema, for nu har jeg 2 kasser der passer ind i stilen. Og har lidt folie tilbage, så må se hvad jeg får brugt det til.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)