Maya Banks - Breathless #2


Så er det blevet tid til lidt "hygge"-læsning igen. *Hehe* Denne gang er det "Breathless"-serien af Maya Banks. Jeg elsker at titlerne ligger op til lidt spænding, og man bliver nysgerrig efter at finde ud af hvad de dækker over. Man starter med "Gnist", derefter kommer "Glød" og til sidst er der "Ild". Nøjagtig som processen i et bål - og som optakten til hed sex. :D Eller det er i hvert fald sådan jeg gerne ser at det er. :) Man vækker en gnist (kan være kemien mellem de to personer der er involveret), som bliver til gløder (man tænder på hinanden) og det ender så i buldrende ild (man har super hed sex). :D Ja det er altså det som titlerne giver mig associationer til. Så disser bøger ville bare være i min samling, og jeg måtte så skaffe dem hjem.


"Gabe, Jace og Ash er tre af landets rigeste og mest magtfulde mænd. De er vant til at få alt, hvad de vil have. Alt."
I andet bind - "Glød" - af denne trilogi følger vi Jace. Han vil have en særlig og gådefuld kvinde, der kan tænde de dybere følelser i ham, som ingen andre før har kunne.

Jeg elsker at vi ser historien fra begge sider i disse bøger, for det gør at man får et mere intimt kendskab til hovedpersonerne. Det gør bøger super interessante og det er faktisk dem jeg holder mest af at læse.

Denne synes jeg ikke er nær så god som den første, men jeg gav den en chance alligevel. Jace og Ash har begge fået øjnene op for Bethany - de har de nemlig med at dele alt med hinanden, selv deres kvinder. Men denne kvinde vækker en jalousi i Jace, som han aldrig før har prøvet magen til. Det går hen og bliver en besættelse for ham for Bethany må og skal bare være hans. Og hans alene. Dette er noget der sætter hans venskab til Ash på prøve.

Han har en irriterende mani med at være ubehøvlet og knapt så behagelig over for folk omkring ham, men han formår dog at gøre det godt igen. Og man får en fornemmelse af at det ikke kun handler om sex for ham, men i den grad også om kærlighed. Men han er ikke den eneste der dummer sig. Bethany har det også med at dumme sig, men hun udvikler sig meget i gennem historien og det synes jeg er lækkert.
Spændende læsning og hold da op et kaos det til tider har været.

Ser frem til at læse den sidste.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)