Lækre glatte ben med BIC Soleil Bella


Tænkte lige at jeg ville dele mine oplevelser med disse BIC Soleil Bella shavere med jer, nu hvor jeg har haft dem i min besiddelse i noget tid og derfor også har prøvet dem et par gange. Jeg har brugt dem til alle tænkelige steder på kroppen og jeg er virkelig imponeret over hvor gode de fjerner kropsbehåring uden at rive og efterlade stubber. Jeg opdager altid steder på mine ben og under armene hvor mine andre shavere ikke har fået fat i det hele, og det er så frustrerende hvis man er på vej ud af døren og ikke kan nå at rette op på det. Og der må jeg sige at disse gør deres arbejde.

Jeg ville ikke have troet at jeg ville foretrække disse frem for andre før jeg havde prøvet dem, men hold da op hvor er jeg positivt overrasket. Normalt bruger jeg jo engangsskrabere (ja dem kan man ikke ligefrem råbe hurra for, men de er billige), men også dem hvor man kan skife hovederne ud på (de er til gengæld møg dyre), men selvom disse også er en form for engangsskrabere, så tror jeg altså at jeg fremover vil bruge disse. Så dem kan jeg klart anbefale jer. :D Jeg sidder i hvert fald med nogle rigtig lækre glatte og bløde ben hver gang og kan ikke lade være med at røre ved dem. *Hehe* Dejlige sommerben!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)