Nu med kortere hår


Jeg var seriøst ved at gå ud af mit gode skind når det kom til mit lange hår. Denne varme her ikke gjort det bedre. For det første så havde det med at klistre sig til mig overalt og jeg tabte så sygt meget hår hver dag, så det var virkelig blevet tyndt og kedeligt at se på. Og det værste er virkelig når det sætter sig i klemme i armhulerne når man går med toppe, fordi man ikke kan holde andet ud. Så nu skulle der sku ske noget.

Greb fat i min saks og "snip snap", så røg der lige 15-20 cm af. Det betyder så at meget af det lyse er røget sig en tur, men har en dipdye-farve tilbage, så det kommer igen. Skal dog bare lige have farvet udgroningen først. Men det er rart at få det kortet lidt af. Kommer til at savne det lange, men det skal altså til en gang imellem.

Og nej jeg ved godt at det ikke ser ud som om der er røget så meget iflg. billederne, men det er der.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Wow, det er en forskel der er til at se det der ..

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er også røget meget. :D Men dejligt er det.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)