Operations Sårene (Advarsel)


(Billederne kan virke meget frastødende for sarte sjæle, så skip billederne i bunden hvis du ikke er sikker på om du kan klare det)

Hvor var det dog rart at få forbindingen af i går. Dog var det pænt ubehageligt at få fjernet sting og jeg har fundet flere i dag som jeg kunne trække ud af huden. Føj siger jeg bare. :P Og så er min finger stadig meget flad. Huden er flad, fingerspidsen er ekstremt stiv og kan på ingen måder bukkes - endnu. Det andet led som de har haft åbnet ved kan bøjes en smule, men det er virkelig ubehageligt at jeg ikke kan bukke den som før. /: Håber dog det går stærkt med at træne den op.

Men det var nu rart at komme i bad uden pose på hånd og arm her i morges. Og få vasket hånden lidt. Den er stadig meget hævet og der kom meget dødt hud af. Bare det at jeg kørte hånden over huden gjorde at det bare skrællede af. Føøøøjjj siger jeg bare. *Hehe* Så der går nok lige nogle dage før det bliver "normalt" igen. Men har fundet en parfumefri håndcreme frem så jeg kan smørre det og undgå at det tørre helt ud.

Og så skal jeg lige vænne mig til at jeg ikke længere har forbinding på, for nu støder jeg direkte ind på fingeren når jeg rammer ting og det gør virkelig hjernedødt ondt. Så at være en uheldig person er ikke nogen god kombi med sådan en finger her. *Hehe*
Men håber det går. Må gerne gå stærkt med at komme ovenpå igen, for det her er både frustrerende, ubehageligt og bare død hamrende irriterende. Vil have min finger tilbage! *Hehe*English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)