Aktuel med et indlæg på Bapoon.dk


Jeg har været så heldig at blive spurgt om jeg kunne have lov til at gæsteblogge på bloggen for Bapoon.dk. Det er en hjemmeside der blandt andet tilbyder online bookning af frisørtider, men som også har en blog tilsluttet, og det er så den jeg har fået mit indlæg udgivet på.

De samarbejder med nogle af landets bedste frisører i landet og man har igennem dem mulighed for at bestille tider hos den frisør der passer i beliggenhed og som kan lave det man ønsker at få gjort ved håret. Det er stadig lidt begrænset med hvor i landet de har samarbejde med frisører, men synes det er et super fedt koncept, og så kan man gøre det hele fra mobilen. Og så er det GRATIS! :D Ja jeg synes sku det er smart.

Men nu er det jo mit indlæg det handler om, så tryk på billedet her nedenfor for at komme direkte til indlægget. Har skrevet om mine hårrutiner og givet et par eksempler på nogle frisurer som jeg synes er rigtig fine. :D

English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)