Ellos Indretnings Ønsker - Stuen


Plaid | LyskædeTV-bænk | SofabordSpisebord | Stole

Jeg har jo nogle ønsker når det kommer til indretningen af min lejlighed, og der er stadig nogle ting jeg mangler at få skiftet ud før jeg er tilfreds. Jeg vil stadig meget gerne have mit eget spisebord, og gerne et let og simpelt et, og det er et som vist på denne collage jeg gerne vil have. Dertil vil jeg gerne have nogle fine stole til, og det skal helst være nogen med et blødt sæde og ellers med en træryg som den stol jeg har fundet her.
Derudover så vil jeg utroligt gerne have et andet møbel til min TV-væg og et nyt sofabord, og det må meget gerne være noget alla det som vist her. Og så elsker jeg jo bløde tæpper og fine lyskæder, og lige præcis disse to eksempler er bare SÅ FINE!!!! Så ja... jeg vil meget gerne have lidt andre møbler i stuen og så er den faktisk ved at være som jeg gerne vil have den.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)