Når jeg kan rejse igen


Sidste gang jeg var nede i kælderen mødte jeg et virkelig sørgeligt syn. Jeg skulle lede efter min kuffert, som en veninde skulle låne, men desværre så var den så smadret at jeg ikke kunne være bekendt at give den videre. Så den røg altså ud. Så nu står jeg uden en kuffert. Ikke at jeg skal ud og rejse her inden for den nærmeste fremtid, men når jeg får mulighed for det, så ville det da være rart at have en stående. Jeg kan ikke rejse væk ret længe af gangen, så har ikke brug for en kæmpe kuffert, og derfor har jeg kigget på en stor rejse taske med hjul i stedet for.
Jeg elsker at den fungerer som en stor sportstaske imens at den fungerer som en kuffert med hjul og håndtag. Den er også ret stor med dens hele 76 cm i bredden og har en dybde på 38 cm. Det er for mig en perfekt størrelse. Og så er den på tilbud lige i øjeblikket. Det irriterer mig lidt at jeg ikke har råd til den nu her, for jeg ville virkelig gerne spare 35%. Men må se hvordan det ser ud en gang til september når der igen er lidt på gavekortet hos Spartoo. Det kunne være så rart at klikke den hjem. Og så ville den jo være perfekt til de forlængede weekender jeg gerne ville tage til Irland på et tidspunkt. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)