Den bedste detalje fra mit hjem


Dette billede viser det meget godt. Dette område i mit hjem (hvilket er i stuen) viser meget godt min stil, men samtidig også de ting som jeg godt kan lide. :D

Først er der min skønne væg som forestiller en skov af birketræer, som jeg virkelig elsker (ser I også via de lys der står), og så elsker jeg grønne planter. Også selvom jeg ikke rigtig kan få dem til at gro i mit hjem. *Hehe* Min kærlighed til ræve ses også, da min lille hjemmelavede cernit ræv står der. De ting står på min egen kreation af et "podie" lavet af bøger. Det viser både at jeg elsker at være kreativ, men i den grad også elsker at læse store tykke bøger. :D Derudover så er der som sagt stearinlys. Elsker stearinlys og har altid rigtig mange tændt - når det altså ikke er sauna-vejr. Jeg har også en rum-parfume stående. Jeg går meget op i at her dufter dejligt i mit hjem. Der står også et par hjorte, som jeg synes er et vidunderligt dyr. Det hele står på mine hjemmelavede søjler - som jeg virkelig også er fasineret af. Og sidst men ikke mindst, så ligger der en masse prismer/diamanter som viser min store kærlighed til bling-bling. Så min favorit-detalje i hjemmet viser faktisk også en del om hvem jeg er som person og hvad jeg synes er smukt. :D Der mangler dog noget der viser min store kærlighed til Irland, men tja. :P


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Rigtig flot :-) Væggen kan du være stolt af. Synes simpelthen det er så flot lavet.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)